Follow:
Beauty Review

The Ordinary Serum Foundation Review

The ordinary Foundation serum 2.0 N

The Ordinary is een merk die heel veel goede producten heeft voor je huid en daarnaast is dit merk super betaalbaar! The Ordinary serum foundation was slechts €6,70. Ook hoorde ik dat dit lichtgewicht serum fijn is voor alle huidtypes, dus ook voor mensen met een vette huid als ik. Vandaag test ik hem voor jullie uit! 

The Ordinary

Ik heb al vaker nagedacht om iets te kopen bij The Ordinary, alleen wist ik nooit zo goed wat. Als je op de website kijkt verkopen ze veel mineralen en zuren die goed zijn voor je gezicht, maar geen idee wat ze precies zouden moeten doen. Toen ik laatst wat dieper in de ingrediënten van hun producten dook, kon ik eindelijk een beslissing maken voor mijn aankoop. Ik kocht een aantal producten voor mijn vette huid met onzuiverheden en ga deze de komende maand uittesten voor jullie! Met mijn bestelling haalde ik ook deze serum foundation. Zoals de meeste van jullie weten, draag ik eigenlijk nooit foundation, daarom koos ik ervoor om The Ordinary serum foundation te proberen, omdat deze heel light coverage (licht dekkend) is. Ze hebben ook een high coverage (veel dekking) versie!

De verpakkingen van The Ordinary zijn super minimalistisch en daar houd ik wel van. Het is niet een hele heftige verpakking en staat dus mooi op je bureau. Ik hou er namelijk echt niet van als make-up allemaal velle kleurtjes heeft – tenzij het oogschaduw is of course. De kleur van de foundation ziet er op mijn hand al iets te licht uit voor mijn huidskleur. De foundation is een beetje waterig en moet ook goed geschud worden voor gebruik.

Review

Links: zonder foundation. Rechts: met The Ordinary Foundation Serum 2.0 N

Links: zonder foundation. Rechts: met The Ordinary Foundation Serum 2.0 N

Omdat ik mijn serum alleen online kon kopen, kon ik niet helemaal zien welke kleur ik moest nemen. Ik nam uiteindelijk 2.0 N, maar ik merkte al snel dat deze te licht was voor mijn huid! Ik breng The ordinary Serum Foundation aan met een stippling kwast, omdat ik dit voor deze lichte dekking het handigst vind. Het serum smeert goed uit, maar je moet wel even schudden voor gebruik! Meeste foundations worden wat meer oranje/donkerder doordat er zuurstof bij komt, maar daar heeft dit serum weinig last van. Na het aanbrengen van het serum breng ik nog een hoop bronzer aan, aangezien ik een lichte kleur op mijn gezicht heb. Ik breng ook de rest van mijn make-up aan, inclusief banana powder. Deze poeder draag ik namelijk altijd en zorgt ervoor dat ik langer matte blijf.

De complete look met The Ordinary Foundation Serum 2.0 N

Ik voelde me super goed met de foundation op. Hij zag er niet te heftig uit en het leek bijna alsof het mijn eigen huid was, maar dan egaler. De foundation is niet helemaal matte van zichzelf, maar ook zeker niet glowy (gelukkig maar, want dat ziet er niet uit met mijn vette huid). Toen ik op school aankwam, merkte ik wel dat hij al iets vetter was geworden, maar hij zat er nog wel goed op. Na school ging ik even kleding passen en daarvan werd mijn gezicht wel wat vetter, omdat ik het warm kreeg. Omdat hij vetter wordt, kan je hem er daardoor makkelijker afvegen. Van zichzelf blijft de foundation er wel super goed op zitten Hij loopt niet uit en wordt niet vlekkerig. Ik heb de hele dag mijn gezicht niet ‘geblott‘ of bij gepoederd, zodat jullie het volledige effect van de foundation konden zien na 8 uur dragen.

Links: foto’s van de foundation aan het begin van de dag. Rechts: aan het eind van de dag.

Conclusie

De kleuren van The Ordinary zijn vrij licht, dus kies een kleur die iets donkerder lijkt of koop meerdere kleuren. Verder is het een hele goede foundation serum voor een lage prijs. Hij is semi-matte en blijft super lang zitten. Na een tijdje wordt hij wel vettig, maar dan moet je gewoon zorgen dat je van je gezicht afblijft. Ik raad wel aan op blotting paper in je tas te houden of wat extra poeder, zo verhelp je namelijk het probleem dat je foundation vet wordt!

The ordinary Serum Foundation is online te koop voor €6,70

Wat is jullie favoriete licht dekkende foundation? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge