Follow:
Beauty Review

Rode lippen met de Soft Matte Lipbalm van HEMA?

rode lippen Hema soft matte Lipbalm

Ik wilde al een tijdje een rode lippenstift voor een dagelijkse make-up look. Een liquid lipstick had ik al, maar die moest ik steeds bijwerken en die werd ook heel lelijk na een tijdje. Ik zocht iets anders en vond toen de Soft Matte Lipbalm van de HEMA. Ik ben helemaal verliefd geworden op dit product en mijn rode lippen!

rode lippen Hema soft matte Lipbalm

De Soft Matte Lipbalm van de HEMA 

Ik kocht deze Lipbalm bij de HEMA in de kleur 08. Bij deze lipbalm kocht ik ook een rode lipliner van de HEMA (nummer 19), zodat ik mijn rode lippen heel netjes kon maken. Een lipliner zorgt er namelijk voor dat je je liplijn recht kan maken, is een goede basis voor een lipstick en je kan je lippen er groter mee laten lijken. Een rode liquid lipstick heb ik al eens geprobeerd, maar die kan je echt niet dragen als je ergens gaat eten. Een liquid lipstick kan je ook niet mooi bijwerken, dus daarom zocht ik een andere oplossing.

rode lippen Hema soft matte Lipbalm

De lipbalm van de HEMA ruikt heel lekker, naar kersen (denk ik). De balm brengt heel gemakkelijk aan en is heel gepigmenteerd, je hebt er maar 1 laagje van nodig. Dit laagje is vrijwel gelijk matte en hoeft niet echt op te drogen. De lipstick blijft ook heel lang goed zitten, tenzij je er overheen wrijft, want dan komt hij er wel af. Zelfs tijdens het eten is hij niet helemaal van je lippen verdwenen. Drinken kan je met deze rode lippen ook prima doen, omdat het product vettig is (je drinken doorweekt het product niet, want de druppels blijven op het product liggen.

Ik droeg de Soft Matte Lipbalm de hele dag en was er zeer tevreden over. Omdat de balm zo zacht is, kan je hem ook na het aanbrengen over je lippen verspreiden. Als je iets hebt gegeten, wrijf je even over je lippen om het product weer gelijk over je lippen te verdelen. Toch raad ik aan de balm wel mee te nemen, omdat de kleur na veel eten toch wat minder wordt. Hij werkt makkelijk bij en het ziet er helemaal niet bijgewerkt uit (wat je wel hebt als je meerdere laagjes liquid lipstick over elkaar heen aandoet). Helaas heeft deze zachte lipbalm ook een nadeel, want zoenen met deze lippenstift is echt een hel. Hij is niet Kiss-proof, dus de lipbalm is niet heel geschikt voor een date, daar is de liquid lipstick dan weer wel geschikt voor.

rode lippen Hema soft matte Lipbalm

rode lippen Hema soft matte Lipbalm

Conclusie

De Soft Matte Lipbalm van de HEMA is mijn nieuwe favoriet! Hij ruikt lekker, hydrateert mijn lippen, blijft super lang goed zitten en je kan hem heel gemakkelijk bijwerken. Het enige minpuntje is dat hij niet kiss-proof is en dus makkelijk afgeeft op iets anders. Maar op dagen waarop ik niemand hoef te zoenen, is dit een geweldige lipbalm! Het product is te koop voor maar 4 euro bij de HEMA en is verkrijgbaar in nog veel meer andere leuke kleurtjes!

Wat is jullie favoriete lipkleur? Ik hou heel erg van nude of rode lippen! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge