Follow:
Feestjes

Ik vierde mijn verjaardag op een festival!

Thuishaven verjaardag festival Wintercircus Zaterdag 24 feb Giegling (2)

Afgelopen zaterdag (24 februari 2018) vierde ik mijn 20ste verjaardag op een festival, namelijk op Thuishaven! Mijn eigen huis was te klein om daar al mijn vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen voor een verjaardagsfeestje, daarom vierde ik het op een festival. En ook al was dit festival twee weken na mijn verjaardag, ik voelde me heel erg jarig, met al mijn vrienden om me heen! 

Hoe vier je je verjaardag op een festival?

Het was heel simpel: Ik maakte een Facebookevenement aan, net zoals bij een gewone verjaardag. In deze groep liet ik weten wat het plan was: mijn vrienden moesten zelf een kaartje kopen zodat we met zijn alle samen konden feesten. Ik verwachte verder geen cadeautjes, omdat ze natuurlijk al een kaartje moesten kopen. Ik koos daarom ook bewust voor Thuishaven, omdat die kaartjes niet zo duur zijn (ongeveer €17,-). Het Facebookevenement liet ik open, zodat mijn vrienden ook andere uit konden nodigen die mee wilde. In totaal waren er 66 mensen uitgenodigd, en zijn er zo’n 40 mensen gekomen!

In het Facebookevenement liet ik belangrijke dingen weten aan de genodigde, zoals: of de kaartjes bijna uitverkocht waren en welke bus we zouden nemen naar Amsterdam. De planning was daarom erg makkelijk bij te houden en heeft mij uiteindelijk niks gekost. Ik had de leukste 20ste verjaardag die ik kon wensen! Ik had alleen misschien iets van feesthoedjes voor iedereen mee kunnen nemen, om een extra verjaardags-gevoel te creëren, maar de volgende keer beter?

Hoe vieren jullie het liefst je verjaardag? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge