Follow:
Beauty Review

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara: de mascara van €3,39 waar de hele blogwereld verliefd op werd. Ik wilde hem al een tijdje uitproberen, maar hij was steeds overal uitverkocht. Essence wordt onder meer verkocht bij de Kruidvat, en daar trof ik steeds een leeg schap aan. Nu was ik in Duitsland en heb ik hem eindelijk op de kop weten te tikken. Ik ben benieuwd! 

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara borteltje

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

De mascara zou moeten zorgen voor het effect dat je nepwimpers op hebt, dit heeft het echter niet echt, maar welke false lash mascara heeft dit wel? Meeste False Lash mascara’s zijn ook erg dik qua textuur, dat is deze ook. Het borsteltje werkt erg fijn, omdat hij van groot naar klein verloopt. Erg fijn voor de kleine haartjes! Ik heb het gevoel dat mijn wimpers dikker, en ietsjes langer zijn door deze mascara. Wel moest ik mijn wimpers kammen met een leeg wimperborsteltje na het aanbrengen van de mascara, omdat een paar wimperhaartjes aan elkaar vast plakten.

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

De test

De mascara was redelijk snel aan te brengen. Met twee laagjes waren de wimper voldoende gedekt! Ik droeg de mascara de hele dag en had in de avond helaas zwarte vlekken boven mijn ogen. Zonde! Dat is niet wat ik van een mascara verwacht. Het vet dat zich rond de ogen vormt, zorgt ervoor dat de mascara afgeeft. Dit is makkelijk weg te vegen, maar toch niet helemaal ideaal. De mascara geeft dus wel een mooi effect, maar de kwaliteit van de mascara is niet beter als andere van het Essence merk. Helaas, dit is geen holy grail product. Maar voor €3,39 bij de Kruidvat is het alsnog een prima mascara.

Ik testte ook een sex-proof mascara van Urban Decay!

Wat is jouw favoriete mascara? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge