Follow:
Beauty Review

Ik testte de sex-proof mascara van Urban Decay!

Urban Decay sex-proof troublemaker mascara

Urban Decay heeft kortgeleden een nieuwe mascara op de markt gebracht: Troublemaker.  Deze mascara blijft niet alleen zitten tijdens een bezoekje aan de sauna of het snowboarden, maar ook tijdens de seks! We willen natuurlijk allemaal, dat wanneer we rotzooien met onze nieuwe vlam, ons make-up daar niet de dupe van hoeft te zijn. Met dit product in ons bezit hebben we al één zorg minder aan ons hoofd!

De Mascara

Urban Decay sex-proof troublemaker mascara

Waarom zou deze nieuwe mascara zo geweldig moeten zijn? De mascara ziet er niet alleen heel mooi uit in zijn holografische verpakking, maar heeft ook een paar hele belangrijke ingrediënten! Zo heeft het goedje bijvoorbeeld twee soorten zwarte pigmenten, waardoor je wimpers er extra donker uit gaan zien. Deze zwarte pigmenten zijn gecombineerd met hollow silica en ultralichte fibers om de wimpers één-voor-één volume te geven, zonder je eigen wimpers te verzwaren. In de mascara zit zelfs vitamine E en Panthenol, dit houdt de wimpers gehydrateerd en flexibel. Dan het belangrijkste ingrediënt: Polymers, deze helpen het zwarte goedje op zijn plek te blijven, zelfs na een hevige make-out sessie! Om het zwarte goedje op je wimpers aan te brengen, heeft Urban Decay een wimperborsteltje gemaakt met silicone haakjes, zodat je wimpers worden gekamd en de mascara aan wordt gebracht op een manier waarop het lijkt dat je nepwimpers op hebt!

Je hoeft je dus blijkbaar met deze mascara nooit meer zorgen te maken over je uiterlijk na een flinke zoenpartij, want deze oog make-up blijft gewoon zitten. Voordat je uit huis gaan nog even snel het bed in duiken? Niemand zal het door hebben. Ook heeft de mascara een geweldige applicatie, zonder klontjes en met veel volume! Zelfs tijdens het sporten of andere warme activiteiten (zoals zonnen), blijft de het zwarte goedje gewoon op zijn plek zitten!

Review

 

1 laagje Urban Decay sex-proof troublemaker mascara

1 laagje van Troublemaker.

2 laagjes Urban Decay sex-proof troublemaker mascara -

2 laagjes van Troublemaker.

Ik was zo benieuwd naar dit wonderlijke product, maar voor €27,50 twijfelde ik super erg. Toen ik zag dat Ici Paris XL ook een travel size verkocht (€15,-), wilde ik hem gelijk uitproberen. De verpakking is super cool! Het ziet er een beetje holografisch uit, met ribbeltjes. Het flesje waar de mascara in zit is dus niet glad en rond, maar heeft wat meer grip. Het borsteltje heeft dus een paar haakjes, waar erg veel product in blijft hangen. Je brengt daarom al snel te veel aan met deze borstel, jammer.

Urban Decay sex-proof troublemaker mascara na hele dag

Na een dag lang dingen gedaan te hebben met de mascara op.

Urban Decay sex-proof troublemaker mascara bij verwijderen removen

Bij het eraf halen van het product.

Ik had zoveel verwacht van dit product, maar ik werd helaas teleurgesteld. Het goedje was alles behalve sex-proof, sport-proof en werk-proof. De mascara gaf af op mijn oogleden, wat het laatste is dat ik wilde. Het was een erg leuk idee van Urban Decay om te maken, maar het werkte helaas niet. Wel merkte ik dat het zwarte goedje super lastig van je wimpers af te halen is, je smeert het namelijk alleen maar uit met make-up remover, in plaats van dat je het er daadwerkelijk afhaalt. Ik baal heel erg, omdat mijn verwachtingen zo hoog waren. Voor 15 of 27,50 koop ik liever een goedkopere versie, die het nog beter zal doen als deze! Het was leuk om te proberen, maar ik zal de mascara niet opnieuw aanschaffen en gooi deze travel size in mijn tas als reserve.

Welke mascara vinden jullie geweldig? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge