Follow:
Lifestyle

Mijn 10 favoriete liedjes van dit moment!

spotify muziek iris huijkman het feestje van Iris Instagram

De zomervakantie is ten einde en het wordt tijd om weer naar school te gaan. Onderweg naar de les luister ik altijd graag naar muziek en daarom heb ik voor jullie mijn 10 favoriete liedjes op een rijtje gezet! Luister je mee naar mijn bij elkaar geraapte zooitje?

Soundcloud

Ik luister het liefst muziek via Soundcloud, omdat dit tot kort geleden gratis was. Sommige liedjes op Soundcloud zijn nu explicit en daar moet je helaas voor betalen. Maar het grootste deel van de muziek op Soundcloud zijn niet explicit en je hebt hele veel goede onbekende dj’s op Soundcloud, daarom gebruik ik deze website/app nogsteeds het liefst. Muziek dat excplicit is op Soundcloud luister ik via Spotify.

Welke liedjes luister jij graag? ♥

Wil je meer? Liedjes die ik luister zijn terug te vinden in mijn favorieten, in de 25 liedjes tag of natuurlijk op mijn Soundcloud!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge