Follow:
Beauty Nagels Review

NYC nagellak review

Vandaag review ik voor jullie een nagellakje. Nu dat mijn nagels de kans krijgen om mooi lang te groeien, wil ik ze veel vaker gaan lakken. Ik heb daarom een paar nieuwe potjes gekocht. Twee nude kleuren van het merk New York Colors, die ik vandaag aan jullie laat zien

Het potjeimg_0869

Het potje van de nagellak ziet er goed uit, typish de stijl van NYC. Op de achterkant zit een wit etiketje geplakt, dat er iets minder mooi uitziet. Op dat etiketje staat ook de naam van de kleur (101 Romantic Queens & 102 Brooklyn Date). Tussen mijn nagellak-collectie is dit potje helaas niet snel terug te vinden, dat komt door de saaie zwarte dop.

101 Romantic Queens

Ik had vroeger al een zelfde soort kleurtje als deze, maar die was ik kwijt geraakt. Daarom bedacht ik me op hem opnieuw te kopen. Ik hou ervan als je nagels niet teveel opvallen en dat doen ze met deze nagellak ook zeker niet. Je nagels zien er verzorgt uit, zonder er teveel aandacht naartoe te trekken.

102 Brooklyn Date

De nagellak is echt heel erg mooi. Eerst moest ik even wennen, omdat hij iets rozer leek op mijn nagels dan in het potje. Maar ik ben er nu gek op. Het is een perfecte iets donkerdere nude kleur! Hij zit een beetje tussen perzik, roze en nude in.

img_0871De kwaliteitimg_0860

De kleur en glans blijven ook nog eens heel lang op je nagel zitten. Na een week lijkt hij nog geen oneffenheden te tonen. Het borsteltje waar je hem mee aanbrengt is groot waardoor je hem snel aanbrengt.
Op het potje staat dat de nagellak in een minuut zou moeten drogen. Dat klopt van geen kant. Toen ik de nagellak op mijn nagels deed heb ik zo’n 20 minuten moeten wachten totdat hij niet meer plakkerig was. Na 40 minuten was hij pas helemaal opgedroogd. Dat vind ik erg vervelend, omdat ik altijd veel bezig ben met mijn handen. Als je een nagellak zoekt die snel droog is, koop deze dan niet!
Als base- en topcoat gebruikte ik een nagellak waarover ik al eens eerder een review heb geschreven!

De NYC Shine in a minute nagellak is een goede budget nagellak: € 2,50! 

Welke was jouw favoriet?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge