Follow:
Lifestyle

2x Thuis je Tanden Bleken met TandenBleken-Thuis.nl!

activated charcoal bleekset tanden bleken thuis

Omdat ik laatst op een vlog zag dat mijn tanden wat geel waren geworden, wilde ik daar graag iets tegen doen. Ik benaderde Tanden Bleken Thuis, met de vraag of zij met mij wilde samenwerken. Tanden bleken met deze producten is super gemakkelijk vanuit huis te doen en is ook nog eens betaalbaar. Ik kreeg zelfs een kortingscode voor mijn lezers, zodat je nog minder kwijt bent!

1. Bleken met Bleeklamp en -gel Tandenbleekset

Tanden bleken met zo’n lichtgevend bitje, je hebt het vast wel eens voorbij zien komen op Instagram. Tanden Bleken Thuis verkoopt een versie daarvan die goed is, maar veel goedkoper dat de meeste populaire sets. Voor producten die bij andere organisaties 70 euro kosten, betaal je hier maar 30 (en zelfs nog minder met de kortingscode die onderaan dit bericht staat)! Deze bleekset is veilig thuis te gebruiken en bevat geen waterstofperoxide. De gel bevat werkende stoffen die je tanden op een veilige en frisse manier witter kunnen maken. Het bleeklampje zorgt ervoor dat de gel zijn werk gaat doen. In de set zitten maar liefste 6 spuitjes met gel, waarmee je elk 3 of meer behandelingen mee kan doen (18+ behandelingen dus).

Hoe gebruik je de tandenbleekset?

Voorafgaand van de behandeling poetste ik mijn tanden. Ik gebruikte slechts 1/6 van de gel in mijn bitje, dat betekent dat ik met 1 spuitje 6 behandelingen had. Je spuit een beetje van de gel in het bitje, plaatst deze in je mond en drukt op het aan-knopje. Je kan deze nu minimaal 20 minuten, maximaal 30 minuten inhouden. Als de tijd om is, moet je de lamp handmatig uitzetten. Je spuugt dan de gel uit in de wasbak en spoelt je mond even met mondwater. Het bitje maak je na elke behandeling ook even schoon. Ik begon met 20 minuten, om te kijken hoe mijn tanden erop zouden reageren. Mijn tanden werden er niet gevoeliger door, dus ik besloot mijn behandeling verder te gaan met de 30 minuten per keer. Na iets meer dan 2 weken zou je resultaat moeten zien. Ik gebruikte het product de eerste twee weken steeds 6 dagen op rij, met daarna een rustdag. Na deze weken gebruikte ik het product steeds minder, eerst 3 keer per week, toen nog maar 1 keer.

1. Natuurlijk bleken met Activated Charcoal

De meest natuurlijke manier om je tanden mee te bleken, is het bleken met Activated Charcoal. Geactiveerde kool helpt tanden witter te maken en bevordert een goede mondgezondheid door de pH-balans in de mond te veranderen, waardoor gaatjes, slechte adem en tandvleesaandoeningen worden voorkomen. De Charcoal bleekt je tanden door tandplak en microscopische vlekken op tanden te adsorberen. Deze kool is betaalbaar en een volledig natuurlijke oplossing voor een stralende lach. Tanden Bleken Thuis heeft nu een eigen merk charcoal op de markt gebracht, extra gefilterd, deze mocht ik als eerste persoon uittesten! Vanaf 17 juli is deze kool verkrijgbaar via hun website en met de kortingscode (kijk onderaan dit bericht) is hij zelfs nog betaalbaarder!

Hoe gebruik je Activated Charcoal?

De charcoal is heel gemakkelijk in gebruik. Je maakt een tandenborstel nat onder de kraan. In mijn geval gebruikte ik een duurzame recyclebare bamboe tandenborstel. Als de haren van de borstel nat zijn, doop je hem in het potje met Activated Charcoal. Als een groot deel van de haren bedekt zijn met kool, stop je de borstel in je mond. Ik borstel dan 2 minuten lang mijn tanden en focus hierbij vooral op de voorkant van mijn tanden. Als je klaar bent, kun je de kool weer uitspugen. Ik spoel mijn mond ook goed met water en poets daarna mijn tanden met een normale borstel en tandpasta, omdat de activated kool voor een wat zwart gebit kan zorgen.

Je kan deze methode van bleken elke dag gebruiken, omdat het veilig is voor de tanden. Na ongeveer 2 weken zie je al resultaat. Daarna hoef je nog maar 3-4 keer per week je tanden bij te houden met deze blekende kool, voor de mooiste resultaten. Ik raad het aan de kool te gebruiken voor het slapen gaan, aangezien je tong en tandvlees een beetje zwart kunnen worden en tijdens het slapen heeft dit mooi de kans om weg te trekken.

Resultaat

Ik heb beide opties tegelijk uitgetest, maar dit is natuurlijk niet nodig! Een tegelijk is voldoende om je tanden de gewenste natuurlijke uitstraling te geven. Even een disclaimer: je tanden worden op een veilige en natuurlijke manier gebleekt, dat betekent dat ze nooit witter gaan worden dan dat ze ooit geweest zijn. Als je wel voor een onechte witte uitstraling wilt gaan, moet je dit toch echt professioneel laten doen. De thuisbehandeling zal er slechts voor zorgen dat je tanden er schoon en minder geel uitzien.

Ik merkte na het gebruik van de Charcoal na een enkele keer gebruiken een klein beetje resultaat. De Charcoal zorgt ervoor dat je gebit heel schoon aanvoelt. Wel kwam de charcoal bij mij tussen mijn tandvlees te zitten, dus naderhand moest ik goed poetsen. De gel duurde wat langer tot deze resultaat gaf, er kwam een mooie en subtiele witte kleur naar boven. De resultaten hieronder zijn van voor de behandeling, na 1 week, na twee weken en na 3 weken. Ik vind na 3 weken pas dat het resultaat goed genoeg is. Het is dus wel veel werk om elke dag de behandeling(en) uit te voeren.

Resultaten tandenbleken-thuis.nl gel ativated charcoal bleekset

Met de code ‘iris15‘ kun je 15% korting krijgen op de producten van Tandenbleken-thuis.nl !♥

 

 

 

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Blog HetFeestjevanIris: “Op een veilige en frisse manier witter” | TandenBleken-Thuis.nl

  […] Lees de gehele blog van HetFeestjevanIris over onze activated charcoal en tandenbleekset […]

  18 juli 2018 at 22:57
 • Reply Blog Kanilure: "Na 4 dagen kreeg ik het gewenste resultaat" | TandenBleken-Thuis.nl

  […] Lees de gehele blog van HetFeestjevanIris over onze activated charcoal en tandenbleekset […]

  6 oktober 2018 at 20:01
 • Reply Blog Lindsey Beljaars: “Ontzettend gebruiksvriendelijk, ik heb geen last gehad van gekke bijwerkingen” | TandenBleken-Thuis.nl

  […] Lees de gehele blog van Lindsey Beljaars: thuis je tanden bleken […]

  2 januari 2019 at 15:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge