Follow:
Fashion

Mijn schoenen collectie 2017

mijn schoenen collectie Vans old school platform sneakers

Duizend paar schoenen heb ik niet, integendeel. Een schoenen lover ben ik namelijk niet. Ik koop alleen schoenen als ik ze echt geweldig vind en de schoenen die hieronder staan waren perfect! Mijn horloge is trouwens van CLUSE.

Dandy look veterschoenen van Haren zwart

Mijn festival schoenen

Ik heb nog nooit schoenen gehad die zo lekker lopen als deze. Ze zijn heel netjes dus ik draag ze naar school, maar ook naar festivals, omdat ik er gewoon de hele dag op kan lopen. Ze zien er misschien niet heel comfortabel uit, maar oordeel niet alleen van de buitenkant! Dit zijn echt mijn lievelingsschoenen. Ik vind deze zelfs zo fijn, dat ik er een nieuw paar van heb gekocht. Mijn vorige paar heb ik een jaar lang gedragen en deze schoenen zijn mee geweest naar eindeloos veel feestjes, dus die waren aan het eind van hun levensduur. De schoen (dandy look veterschoenen) is gemaakt van nep-suède en kost ook maar €29,90, dus die kan je gewoon niet laten liggen. Het mini hakje van deze schoen zorgt ook voor een klein vrouwelijk loopje, waar je je super zelfzeker van gaat voelen!

Puma vikky platform van Haren

Mijn tweede paar is van Puma, met een plateauzool

De Puma Vikky Platform. Dit paar had even de tijd nodig om goed in te lopen, omdat de plateauzolen nogal tegen mijn voet aan duwde. Er zit wel memoryfoam in de schoen, die zorgt ervoor dat elke stap superzacht aanvoelt. Ik draag altijd 1 paar sneakers, totdat ik nieuwe nodig heb. En dat was wel het geval met deze! Ik heb ze al een tijdje en de stof wordt lelijk, maar ik blijf ze nog even dragen totdat ik mijn nieuwe sneakers heb ingelopen. Deze schoen kost €59,90 bij de Van Haren.

old school Vans plateauzool

Dan mijn nieuwe Vans sneakers

De old school vans met ook weer een plateauzool! Mijn beste vriendin wilde deze heel graag en ik snapte niet waarom, totdat ik op Pinterest een paar plaatjes langs zag komen. De schoenen staan leuk bij bijna elke outfit en geven er een soort vintage look aan! Ik moest ze hebben en heb ze toen samen met mijn vriendin gekocht. Ik kreeg helaas blaren op de eerste dag dat ik ze aan had. De schoenen lopen echt niet heel lekker en het duurt daarom mega lang om ze in te lopen. Maar, wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden.

h&m enkellaarsjes hak zwart

Dan mijn laatste paar die ik gebruik: mijn enkellaarsjes met hak

Deze heb ik ook toevallig gekocht met mijn beste vriendin #fashiontwins. Ze komen van de H&M en zijn volledig bedekt in nep-suède. Het hakje is net niet hoog genoeg om er pijn aan je voeten van te krijgen, dus dat is fijn! Het enigszins saaie model ziet er wel heel stylish uit, en past ook bij bijna elke outfit. Het model is helaas niet meer te koop, wel een iets duurdere look-a-like.

schoenencollectie

Deze schoenen heb ik ook nog bewaard, omdat ik ze mogelijk ook nog aan wil:

Een versleten paar witte Adidas superstar sneakers, om ooit aan te doen naar een evenement waar het heel vies kan worden. Kleine zwarte uggs, omdat het soms gewoon zo koud is dat deze schoenen mijn voeten op moeten warmen. Slippers en sandalen voor in de zomer. Hakken die ik droeg met gala, met plateauzool zodat de hak niet zo hoog aanvoelde. Mat zwarte Timberlands, die helemaal verkleurd zijn, maar ooit handig als ik ergens in de tuin moet werken. Nike sportschoenen, om de fitgirl uit te hangen.

Wat zijn jouw favoriete schoenen? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge