Follow:
Fashion

Mijn nieuwe CLUSE Horloge!

CLUSE La Bohème Zilver wit Zwart leren Mesh

Ik wilde al super lang een horloge van het merk CLUSE, deze zijn zo mooi en minimalistisch. Toen ik hem opeens afgeprijsd tegenkwam op het vliegveld, moest ik hem wel kopen! Ik ben nu de trotse eigenaar van een La Bohème horloge, mijn eerste echte horloge. 

Cluse Horloge pakketje verpakking

Mijn eerste horloge

Ik heb vroeger wel horloges gehad, bijvoorbeeld een roze van Hello Kitty of Totally spies, maar een echte horloge heb ik nooit gedragen. Wel heb ik een keer een zilveren Casio horloge van iemand gekregen, maar die raakte ik na een paar keer dragen al kwijt, oepsie! Ik dacht dat het hebben van een horloge niet voor mij bestemd was, totdat mijn ogen vielen op dit mooie minimalistische CLUSE horloge. Het was liefde op het eerste gezicht, maar ik twijfelde, wat als ik echt geen horloge-mens was? Ik kocht hem niet, maar door de stomme cookies (het internet weet naar welke sites je hebt gekeken, en op basis daarvan krijg jij advertenties aangeboden) kwam de horloge steeds maar weer langs. De horloge bleef in mijn achterhoofd, en toen hij bij Heinemann op het vliegveld van Berlijn te koop was voor €72,- in plaats van €89,95, kon ik de verleiding niet weerstaan. Ik kocht het horloge en we zijn sindsdien onafscheidelijk.

CLUSE La Bohème Zilver Zwart leer Mesh

La Bohème 

De La Bohème heeft een dunne platte kast met een diameter van 38 millimeter, wat best aan de grote kant is. Het ontwerp is erg simpel, maar toch elegant. De horloge kast kan ook tegen water, toch raad ik aan hem niet onder de douche om te houden, omdat leer minder goed tegen water kan. CLUSE heeft hun horloges zo ontworpen dat de bandjes makkelijk te verwisselen zijn. Ik kocht daarom een horloge met een zwart leren bandje en bestelde online nog een zilver mesh bandje erbij voor €29,95! De verzending was gratis en het pakketje kwam de volgende dag al binnen! Binnen een minuut zijn de bandjes verwisseld, dus elke dag zou je een andere look uit kunnen proberen. CLUSE heeft nog veel meer bandjes, in alle kleuren en soorten.

CLUSE La Bohème Zilver wit mesh milanees bandje
CLUSE La Bohème Zilver wit Zwart leer bandje

Wat vind jij van de horloges van CLUSE? ♥

Ps. zien jullie hoe laat ik de foto’s van het horloge heb gemaakt? 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge