Follow:
Personal

Mijn Guilty Pleasures

alexandra-gorn-pizza guilty pleasures

Omdat dit weekend het Guilty Pleasure festival is geweest, bedacht ik om een blog te schrijven over mijn guilty pleasures! Een guilty pleasure is iets waar je stiekem heel erg blij van wordt, terwijl dat niet hoort. Een foute artiest, verschrikkelijk ongezond maaltje of een slechte serie bijvoorbeeld.

Een Big Mac – Vele van jullie weten dat ik vegetarisch eet, maar ook ik heb nog wel eens echt de behoefte aan een hamburger. Zeker als ik een avondje ben wezen stappen en we met z’n allen daarna wat gaan eten bij de McDonald’s, kan ik me moeilijk inhouden! Maar ik weet dat wanneer ik het eet, ik me gelijk daarna weer heel slecht over mezelf voel!

Oude muziek – Dit is denk ik de meest voorkomende van mijn guilty pleasures. Ik luister namelijk bijna elke dag naar oude muziek. Hoe slechter de muziek, hoe beter! Ik kan echt uren luisteren naar liedjes die ik vroeger uit mijn hoofd kende, zoals Ali-b, de Spice Girls en The Pussycat Dolls. Ik heb er zelfs een afspeellijst van gemaakt op Spotify!

Avocado everything – Het liefst eet ik met elke maaltijd een avocado erbij. Ik vind deze groente/vrucht zo lekker, het past ook letterlijk bij elk gerecht. Chips met guacamole, een eitje met avocado en avocado kan goed door een lekkere pasta of salade. De avocado is ook nog eens heel erg gezond, maar bevat ook veel vetten en calorieën…

5 kaas pizza van de New York Pizza – Hier kan je me ’s nachts echt voor wakker maken. Een pizza met 5 soorten kaas, maar zonder de schimmelkaas! Als ik pizza eet, dan is het deze. Met een diepvriespizza hoef je bij mij ook echt niet aan te komen!

Een verschoond bed – Wanneer je lekker gedoucht heb en je een lekker schoon bed in duikt. Het bed ruikt naar je wasverzachter, en voelt ook super zacht aan. Hiervan kan ik echt genieten. Even heerlijk je ogen dicht en de zachte stof over je heen trekken.

De Sims – Dit zal altijd mijn lievelings-spel blijven! Eens in het jaar heb ik weer zo’n moment dat ik super graag even een droomhuis wil bouwen voor een poppetje die toevallig super veel op mij lijkt. Even weg uit de echte wereld en leven in een simulatie. Oepsie, maar dit is tocht echt een van mijn guilty pleasures.

Het honden filter op snapchat – Dit filter wordt ook wel het ho-filter genoemd, maar dat maakt me niets uit. Als je een foto maakt zorgt het filter ervoor dat je honden-oortjes en een neus over je gezicht heen krijgt, super schattig! Plus, je krijgt door dit filter een super gladde schattige huid, dus je onzuiverheden lijken wel weg te zijn! Het filter is zo cliché, but I love it!

Oneindig lang New Girl kijken – Deze serie volg ik op Netflix en ik vind het echt geweldig! Nooit moet ik lachen om comedy films of dergelijke, maar deze serie maakt me daadwerkelijk aan lachen. De serie gaat over 1 meisje die met 4 andere jongens samenwoont in een loft, dat zorgt natuurlijk voor mega ongemakkelijke situaties!

Waren dit de stoute guilty pleasures die je verwachtte?

Wat zijn jouw guilty pleasures?♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge