Follow:
Lifestyle

Mijn Moleskine Weekly Notebook Agenda

Nadat ik gestopt ben met Bullet Journaling, had ik een agenda nodig waar ik nog genoeg ruimte in heb om mijn to-do lijstjes in te stoppen. Dat kan, met deze weekly Notebook Agenda van Moleskine! Ik ga goed voorbereid het nieuwe schooljaar in! 

Moleskine weekly notebook blog

Wat is er zo bijzonder aan?

Je zal wel denken: dit is een overpriced agenda, maar in feite is hij echt zijn geld waard. Hij kost zo’n 20 euro. De planner heeft een super handige indeling, de grootste reden waarom ik hem heb aangeschaft! De week pagina’s hebben links een datum en rechts een notitieblaadje, waar je alles op kan schrijven wat je wilt! Ik zet hier mijn to-do lists op, huiswerk en random gedachten. Heel handig als je gewend bent aan een bullet journal zoals mij, of wanneer je meer ruimte nodig hebt! De agenda heeft voor dat geld gelukkig ook nog wat meer te bieden: zo zijn de bladzijde goed bestand tegen pennen die doordrukken, heeft de planner ruimte voor snel plannen (future/rapid log), is er een bladzijde met tijdzones, reisplannen, en een bladzijde voor herinneringen, schoolrooster en achterin een vakje met stickers! Wat ook leuk is om te weten, mijn versie van de agenda loopt 18 maanden, dus van begin juli 2017 tot eind december 2018, zo kan je na het gebruik van deze schoolagenda overgaan op een jaaragenda.

Moleskine weekly notebook blog

Pocket size

Ik kocht de agenda in Pocket size, wat niet de beste keuze was. Het boekje is erg klein, maar wel zo compact dat hij in elke tas past! Daarom heb ik mezelf uitgedaagd dit boekje in gebruik te nemen. Ik bestelde hem namelijk in een te kleine maat en daar kwam ik pas achter toen hij binnenkwam. Klein schrijven en goed kleurcoderen, ik hoop dat het me lukt. Denk je nou, dit gaat mij niet lukken, dan raad ik je gewoon aan om de normale of grote maat te kopen!

Moleskine weekly notebook blog

Ik ben super blij met deze mini agenda! Hebben jullie je agenda al voor het nieuwe schooljaar? ♥

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply de zinkende surfer

  Ik heb deze agenda ook al een paar jaar. Reuze handig dat je klusjes niet per dag hoeft te plannen maar gewoon in een week een keer moet doen.

  30 december 2017 at 10:00
  • Reply Iris

   Ja! Ben er ook echt heel blij mee!

   30 december 2017 at 11:21

  Leave a Reply

  CommentLuv badge