Follow:
Beauty Review

Boozyshop Make-up Haul & Review

Boozyshop haul banana powder, milani eyeshadow primer, brushes, blotting, l.a. girl pro concealer, highlighter

Vandaag heb ik een make-up haul van Boozyshop voor jullie klaar liggen. Ik heb voor 40 euro aan spulletjes besteld bij de webshop! Sommige producten had ik al en was ik super tevreden mee, andere zijn nieuw en ga ik voor jullie uittesten!

L.A. Girl Pro Concealer

Collage L.A. Girl pro conceal natural porcelain toast boozyshop

Ik kocht drie kleuren: Toast (een donkere contour kleur), Natural (ongeveer gelijk aan mijn huidskleur) en Porcelain (een lichte highlight kleur). Porcelain had ik al twee keer eerder gekocht, en ben ik heel tevreden mee. Ik gebruik hem als highlighter onder mijn ogen, op mijn neus en op mijn kin. Als ik de concealer heb aangebracht, dep ik erover met mijn vingers (zo warmt de concealer een beetje op) en daarna ga ik er overheen met een beautyblender. De Naturel kleur is om puistjes mee te concealen, de kleur is alleen iets anders dan mijn huidskleur, maar met kleine onzuiverheden zie je daar niet veel van. Ik gooi deze concealer ook makkelijk in mijn tas, voor als ik buiten de deur opeens  een pukkeltje krijg. De donkere kleur Toast gebruik ik om te contouren. Ik vind hem alleen niet heel fijn werken, omdat hij heel donker is en snel opdroogt. Je moet dus een mini beetje aanbrengen en dit gelijk uitsmeren! Toast gebruik ik onder mijn jukbeenderen, op de zijkant van mijn voorhoofd, als neuscontour, onder mijn onderlip en onder mijn kaaklijn. De concealer kost €4,99

Revolution Luxury Banana Powder & Makeup Obsession Banana Powder Refill

Ik had eerst de Banana Dreams Powder van W7, maar die heb ik omgeruild voor de Revolution Luxury Banana Powder, omdat deze groter was en goedkoper! Het is een losse poeder in een potje met een dekseltje met gaatjes. Ik vind het dekseltje wat klein, zo komt er weinig poeder uit, en deze kan je onhandig uit het dekseltje halen met een kwast/blender. Ik gebruik daarom mijn oude verpakking van w7 om daar de poeder in te gooien en vanaf daar op te pakken met een kwast/blender. Het resultaat is een super mat gezicht, zonder witte vegen, perfect voor de donkere huid! Ook heb je bij dit poeder geen witte waas op je gezicht als je een foto met flits maakt. Het compacte poedertje van Makeup Obsession gooi ik in mijn tas, om bij te werken als ik vettig word door de dag heen. Het nadeel is dat het product een refill verpakking is, en hij zit dus los in het doosje. De Luxury Banana Powder van Revolution kostte €6,50 & de Banana powder refill van Makeup Obsession kostte €3,49

Milani Eyeshadow Primer & Boozyshop Precision Tapered Blender Brush 6300 

Ik kocht de Milani Eyeshadow Primer, omdat ik daar goede verhalen over horen en terecht! De Primer heeft een nude kleurtje, maar die zie je niet terug als je hem aanbrengt. Doordat je deze primer gebruikt, blijft de oogschaduw beter plakken. Op de bovenste foto kan je het verschil zien als je wel en niet een primer gebruikt! Op de onderste foto heb ik de primer gebruikt en oogschaduw aangebracht met de kwast van de Boozyshop. De kwast pakt niet heel veel product op, maar blend wel heel fijn. Zoals je ziet zijn er geen harde lijnen in de oogschaduw en is alles mooi gemengd. De primer zorgt er ook nog eens voor dat de oogschaduw de hele dag blijft zitten. Je hebt na die dag geen lijntjes bij je ogen en alles zit er nog mooi op! De Milani Eyeshadow Primer kostte €8,49 en de kwast €3,49.

Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights & Boozyshop Precision Fan Brush 3400

Revolution collage vivid baked highlighter Golden Lights Boozyshop precision fan brush

Ik was op zoek naar een highlighter met gouden glitters, omdat alleen nog maar highlighter bezat die zilvere glitters hebben en ik kwam deze tegen. Er zit super veel product in de verpakking, dus je kan er super lang mee doen. De kleur is super mooi, voor mijn huidskleur misschien iets te warm, maar in de zomer en tijdens festivals is dat niet erg. In het echt is de highlighter veel beter te zien! De Fan brush werkt naar mijn mening erg goed, maar ik heb nog nooit eerder een fan brush gehad, dus zou hem nergens mee kunnen vergelijken. De highlighter kostte €3,79 en de kwast €3,49.

Boozyshop Pro Blotting Pads & L.A. Girl Lipliner Sable

Collage blotting pads booyshop L.A. Girl lipliner sable

De blotting pads zijn een dupe voor de dure blotting pads van de Beauty Blender. Het is een soort sponsje, die je gebruikt om vet van het gezicht af te halen, net als bij blotting paper. In 1 verpakking zitten drie pads die ongeveer van hetzelfde materiaal als een een beautyblender zijn gemaakt. Je dept een pad op vettige plekjes, de spons pakt het vet op en laat je huid mat achter. De sponsjes zijn wasbaar en dus herbruikbaar! Ik vind normale blotting paper alleen wel wat beter werken, maar deze pads zijn handiger in gebruik. De lipliner van L.A. Girl is een metallic lipliner, wat ik niet wist! Als je je hele lip ermee inkleurt, en geen lipstick draagt, ziet hij er super goed uit! Alleen om te omlijnen is een metallic lipliner niet heel handig. Hij is wel super mooi en de glans is zilver, terwijl de kleur zelf rood/bruin is. De Blotting pads kreeg ik als cadeautje bij mijn bestelling en de lipliner kostte €2,99!

Welke van de bovenstaande producten van Boozyshop zou jij een keer willen proberen? ♥

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge