Follow:
Beauty Review

Smashbox Photo Finish Pore Minimizing Primer Review

Smashbox primer photo finish oil free foundation review Het feestje van Iris

Ik gebruik al een tijdje de primer van Smashbox. Voordat ik de primer kocht hoorde ik al goede verhalen over de Primers van Smashbox. Ik koos voor de Pore Minimizing primer, omdat de zomer er aan komt en ik dan weinig make-up draag, maar toch wil dat je zo min mogelijk imperfecties ziet.

Smashbox primer photo finish oil free foundation

De Primer

De Photo Finish Pore Minimizing bevat geen olie, en is bedoeld voor de vette huid met grote poriën. Smashbox claimt dat de primer 8 uur lang moet zorgen voor een perfecte niet-glimmende huid. De primer voelt apart, een beetje als fluweel. Het voelt heel zacht, zeker als je het op je gezicht smeert. De primer heeft wel een kleurtje, maar dat is niet te zien als je hem op je huid smeert.

Het aanbrengen

Smashbox pore minimizing primer na het aanbrengen

Ik bracht de primer aan op 1 helft van mijn gezicht, op de foto is dat de rechter kant. Ik breng hem aan met mijn vingers, en gebruik super weinig (less is more!). Gelijk merk je dat de primer de imperfecties een beetje blurt. Poriën zijn minder goed zichtbaar, en je gezicht wordt enigszins mat en egaal. Roodheid zie je helaas nog steeds. Je zou deze primer ook perfect kunnen dragen zonder make-up. Als ik een foto probeer te maken, is het resultaat amper zichtbaar. Dat is gek, want het product is een photo finish primer. Zien jullie veel verschil?

Na 6 uur

pore minimizing primer smashbox 6 hours

Na 6 uur merkte ik dat de primer het begaf. Ik heb best wel een vette huid, en de primer kon mij niet mat houden. Aan de kant waar geen primer zit, is mijn make-up evenveel vervaagd als de kant waar de primer wel op zit. Mijn poriën zijn wel veel meer zichtbaar dan toen ik hem aanbracht, dus ik denk dat de primer toch voor een korte tijd iets voor mij heeft gedaan! De kant waarop geen primer zit glimt wel veel meer, maar beide kanten voelen even vettig aan.

Conclusie?

Ik hou de primer voor dagen waarop ik geen make-up draag, omdat ik toch merkte dat hij mijn poriën verkleinde en mijn gezicht enigszins matte maakte. Hij liet mijn make-up helaas niet langer zitten en hield me ook niet matte, dus daar ga ik hem ook niet voor gebruiken!

De primer kocht ik bij de Douglas, in klein formaat voor €16,85

Wat is jouw favoriete primer? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge