Follow:
Beauty Review

Velvet Teddy: de MAC matte lipstick die iedereen zou moeten hebben

Een tijdje terug kocht ik mijn eerste MAC lipstick. Na veel het veel swatchen en uitproberen van de collectie kwam ik toch uit op de beruchte kleur: Velvet Teddy, een donkere nude matte lipstick.

Velvet teddy MAC matte lipstick

Ik kocht mijn lipstick in de Douglas, waar ze MAC verkopen en soms ook wel eens korting geven op deze producten! Je kan de lipstick natuurlijk ook in een van de MAC winkels kopen, of online. In mijn geval niet, maar toch moest ik hem hebben. Ik kocht toevallig een limited edition. De shadescents van MAC waren net uit, en daarom waren de verpakking van bekende kleuren anders vormgegeven. In plaats van een zwart met zilver uiterlijk, had de lipstick nu een zwart met roze verpakking. Hij ziet er super leuk uit! Het geurtje was helaas niet zo lekker, die rook veel te sterk naar honing en muskus. De lipstick kost maar liefs €19,50 en is daarom aan de dure kant. Is dat het waard?Velvet teddy before after MAC

MAC lipsticks zijn super bekend, en nu snap ik waarom! Velvet Teddy is super gepigmenteerd, en daardoor een beetje dik als je hem op je lippen smeert. Dat is goed, maar ik betwijfel of het echt hydrateert. De kleur is geweldig! Echt een lipstick voor elke dag. Velvet Teddy is een donkere nude kleur en kan daardoor gemakkelijk bij elke outfit en make-up look. Vandaag gebruikte ik de lipstick met mijn oogschaduw in dezelfde kleur als de lipstick (zie uitgelichte afbeelding), maar je kan hem ook met een hele dramatische club-look gebruiken. De lipstick blijft redelijk goed zitten en is makkelijk bij te werken. Ik gooi de lipstick nu elke dag in mijn tas en kan echt niet meer zonder! Naast de liquid lipstick van Sleek in de kleur Birthday Suit, is dit mijn favoriete lipproduct. velvet teddy MAC matte lipstick verpakking ingredienten

Ik ben gek op Velvet Teddy, heb jij hem al? ♥

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply zsuzsanna

  wow het staat je echt supermooi! moet ik ook hebben 😀 ik moest aan Sleek denken, want de Bday suit heb ik ook in mijn collectie en lijkt heel erg op deze kleur van MAC maar ik vind de formula daarvan wel een beetje droog

  30 augustus 2018 at 13:37
  • Reply Iris

   Dankje! Ik heb de Birthday Suit van Sleek inderdaad ook, love it! De MAC lipsticks zijn helaas minder kissproof dan dan een liquid lipstick..

   30 augustus 2018 at 19:50
 • Reply Katawiki

  Mooie foto. Nu ben ik zeker dat ik hem wil hebben!

  4 mei 2024 at 15:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge