Follow:
Beauty Review

L’Oréal Pure Clay zuiverend masker review

l'oreal pure clay masker uitproberen

Een tijdje terug kon je je opgeven bij L’Oréal. Ik moest mijn huidtype doorgeven, en kreeg een nieuw masker thuisgestuurd. Ik kreeg het zuiverende Pure Clay masker binnen, omdat ik een vette huid heb. Het zakje wat in mijn brievenbus lag zal ik voor jullie uittesten!

Het maskerl'oreal pure clay Ingrediënten en gebruiksaanwijzing

Als je tussen de ingrediënten van dit gezichtsmasker kijkt merk je al dat er parfum is zit, wel staat deze helemaal onderaan de ingrediëntenlijst. In het midden staat eucalyptus, wat antibacterieel is.  De 3 soorten klei die er in zitten staan bovenaan op de lijst, daar zit er dus het meest van in. Er zit ook nog eens rijstzetmeel in, wat absorberend werkt.

Het gezichtsmasker is lichtgroen en ruikt heel sterk. Een frisse zeep geur. Ik vind het een beetje onaangenaam, want parfum is meestal niet zo goed voor de huid.

Op het pakje staat dat het gezichtsmasker minimaal 5 minuten moet drogen, maar toen was hij nog lang niet klaar. Ik heb hem er in totaal 15 minuten op laten zitten. Na het afspoelen voelde mijn huid gereinigd. Ik smeerde mijn alledaagse crème op. Maar toen, na een uur was mijn gezicht alweer vet. Tot zover het mat makende deel van het masker. Mijn onzuiverheden waren niet minder geworden door dit gezichtsmasker.

Ik heb het idee dat er te weinig werkende stoffen in het masker zitten. Huidverzorging zonder verse bestanddelen spreken mij sowieso niet heel erg aan. Parfum op je huid smeren is geen goed idee.

l'oreal pure clay masker review 5-10-15 minuten

V.l.n.r. Voor, na het aanbrengen, na 5 minuten, na 10 minuten, Na

Het masker is in een grotere verpakking voor €8.95 te koop bij de drogist!

Misschien dat het masker meer werking heeft als je het vaker gebruikt, maar ik vond het geen fijn masker! Doe mij maar iets wat vers & natuurlijk is! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge