Follow:
Lifestyle Personal

Relatietips van Liefdes-guru Iris

roos rose

Ik heb een relatie van 3 jaar gehad! Vele vragen mij hoe ik dat volhield, en wat ons geheim was. Dus na 3 jaar vertel ik jullie hoe je een goede relatie in stand houd! Ik stap in de rol van een relatieadviseur.

Maak LOL!

Als je een relatie hebt, betekent dat niet gelijk dat je een oud stel moet zijn. Doe samen leuke dingen. Je hoeft echt niet elke nacht saai naast elkaar in slaap te vallen. Vier samen een feestje, doe eens wat geks of ga samen op stap en wees spontaan. Leef je leven tot de max!

Er is geen plek voor jaloezie

Jaloezie is het vreselijkste wat er is in een relatie. Tuurlijk mag je jaloers zijn als je vriend met een hele knappe vrouw staat te praten. Zolang je je vriend(in) vertrouwt hoef je helemaal niet jaloers te reageren. Laat je partner lekker doen wat hij/zij wilt, ze hebben al voor jou gekozen!

Hou het (on)officieel

Maak regels, of juist niet. Meningsverschillen kunnen voorkomen in een relatie, dus soms is het handig om daar afspraken over te maken. Of maak geen afspraken, en leer elkaar te accepteren. Je eigen fouten kunnen inzien is een must! En komen jullie er toch niet uit? Laat het achterwege. Vergeten = vergeven!

Vergeet jezelf niet!

Hoe leuk een relatie ook kan zijn en hoe positief deze je ook kan veranderen. Ik zie vaak dat mensen er ook negatief door verandert worden. Ze vergeten hun vrienden, familie, school en hobby’s door bij degene te zijn waarvan ze houden. Ook al is je relatie nog zo leuk, vergeet niet aan jezelf te denken. Af en toe vrij houden voor een familie lunch of een girlsnight is ook nodig!

Ik kan nog wel 100 meer tips geven uit ervaring. De 4 beste zijn hierboven genoemd. Het belangrijkste van een relatie is gewoon dat hij leuk blijft. Op elkaar zeuren heeft geen enkel zin. Hou van elkaar en maak plezier!

Hoe overleven jullie je relatie?♥

 

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge