Follow:
Fashion

Mijn nieuwe winterjas!

Winterjas iris huijkman voorkant Urban Outfitters Light before dark

Kort geleden heb ik een nieuwe winterjas gekocht bij de Urban Outfitters. Het is een zwart bomberjack met capuchon van de Light Before Dark collectie. Ik wilde dit keer eens wat anders dan de lange parka die iedereen heeft, dus aanschouw hier mijn nieuwste aanwinst!

Winterjas iris huijkman achterkant Urban Outfitters Light before darkWinterjas iris huijkman voorkant Urban Outfitters Light before dark Winterjas iris huijkman voorkant Urban Outfitters Light before darkWinterjas iris huijkman zijkant Urban Outfitters Light before darkWinterjas iris huijkman voorkant Urban Outfitters Light before darkWinterjas iris huijkman voorkant Urban Outfitters Light before dark

De binnenkant van de jas is geel en de binnenkant van de capuchon is lekker zacht! Toen ik hem kocht was hij in de aanbieding voor maar 49 euro. Het is niet de warmste winterjas, maar voor mij is hij precies goed. Het enige minpuntje is dat er geen ritsen zitten in de zakken. Mijn haar blijft ook vaak in de grootste rits vastzitten. Maar kijk nou hoe leuk hij voor de rest is! Er zit gelukkig geen echt bont op de jas, maar heel mooi en zacht nep bont.

Wat vind jij van deze bomberjack? ♥

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Irina

  Leuke jas meis!

  6 februari 2017 at 08:06
  • Reply admin

   Dankje Irina! Ik ben er ook echt verliefd op 🙂

   6 februari 2017 at 15:24

  Leave a Reply

  CommentLuv badge