Follow:
Beauty

De juiste oogschaduw voor jouw oogkleur!

2 groene ogen met rode oogschaduw

De juiste kleur oogschaduw kan je ogen er heel mooi uit laten zien. Bij elke oogkleur past een andere kleur oogschaduw. Je hoeft helemaal niet goed te zijn in make-up om jouw ogen er stralend uit te laten zien. Met deze handige tip verbeter je je make-up look in enkele seconden!

Je hoeft helemaal niet veel oogschaduw te gebruiken voor deze handige tip. Het mag natuurlijk wel. Ik gebruik deze tip dagelijks. Overdag gebruik ik dan maar een klein beetje kleur op mijn oogleden en als ik uitga wat meer! Ook gebruik ik wel eens meerdere kleuren uit hetzelfde kleurenpalet.

1 oog met rode oogschaduw

 

Het enige wat je voor deze tip hoeft te doen:  de kleur op je oogleden gebruiken die het tegenovergestelde is van jouw oogkleur. Mijn ogen zijn groen, dus dan gebruik ik een rode kleur op mijn oogleden. Je hoeft niet gelijk een hele velle kleur oogschaduw te gebruiken. Je kan ook bijvoorbeeld een lichtroze of bruinere kleur gebruiken, als de kleur maar naar de rode tinten neigt. Wat er gebeurt is dat de twee tegenovergestelde kleuren gaan opvallen, waardoor je ogen dus ook gaan opvallen. Je hoeft maar een hele simpele make-up look te gebruiken met deze kleur oogschaduw, en je look wordt al veel stralender.

Kleur ogen

Kleur oogschaduw

Blauw Oranje (bruin en huidskleur)
Groen Rood (roze en bruin)
Bruin Geel (goud en mosterd)
Grijs Huidskleur (zwart en wit)
Lichtbruin/geel Bruin (blauw en paars)

Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat! Laat het me weten via Instagram of Twitter? ♥

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Irina

  Handig artikel! Ik heb hele donkere bruine ogen en vind zelf dat daar echt heel erg veel bij staat: lucky me ^^

  30 januari 2017 at 07:44
  • Reply admin

   Dankje! Ik denk dat het met jou wel goed gaat komen ;)!

   30 januari 2017 at 08:47

  Leave a Reply

  CommentLuv badge