Follow:
Lifestyle

Mijn nieuwe kunst-crush: MERAKILABBE

Ik heb een nieuwe crush in de kunst, namelijk: Merakilabbe. Deze blog staat het thema van de Women’s March van afgelopen week. De kunst van Merakilabbe gaat over feministen en moeder natuur. De kunst zelf is dus niet alleen heel mooi, maar heeft ook een mooie boodschap erachter. Tattoo inspiratie?

Vanja Vukelić

Vanja Vukelić is de kunstenaar van Merakilabbe. De kunst die ze maakt is een combinatie van dromen en visies over een wereld waar de connectie tussen vrouwen en aarde hersteld is. “Don’t lose hope – you never know what tomorrow will bring” 

Women’s March 2017

De Women’s March speelde afgelopen zaterdag 21 januari af in meerdere landen. Vrouwen en mannen komen van ver om mee te lopen met deze ‘demonstratie’. Ze lopen voor vrouwenrechten, gelijkheid, tegen racisme en andere discriminatie. Veel van de deelnemende waren het er ook niet mee eens dat Donald Trump president is geworden van Amerika, omdat deze weinig respect toont voor de ‘minderheden’ in onze samenleving. Samen stonden ze sterk en lieten de vrouwen zien dat misschien wel met minder zijn, maar wel van grote waarde zijn!merakilabbe kunst vrouwen Women's March merakilabbe kunst feminist Women's March merakilabbe art vrouwen Women's March

Alle kunstwerkjes van Merakilabbe kun je kopen op haar website of bewonderen op haar Instagram!♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge