Follow:
Feestjes

10 festivals die je niet mag missen in 2017

Waarom zo vroeg? Het festivalseizoen is nog ver weg. Zo kunnen jullie alvast lekker de early-bird kaartjes scoren, en dat scheelt soms heel wat geld! Weten voor welke feestjes ik al een kaartje heb gekocht? Kijk dan in mijn agenda. #techno #disco #deephouse.

11 Februari: Thuishaven Zaterdag special

Miss Melera en Olivier Weiter spelen hier allebei 10 uur lang! Normaal viert Thuishaven haar feestjes elke keer op zondag, maar deze keer is het op zaterdag. Laat het nou toevallig ook mijn verjaardag zijn die dag! Het Thuishaven terrein bevat een mooie circustent, een loods en als het goed is ook een stacaravan met funky muziek. Jullie hebben thuishaven natuurlijk al een keer kunnen zien in mijn zomercircus vlog en wintercircus vlog.

15 April: Awakenings 20YR Anniversary by Day

Tijdens ADE was ik al een keer naar Awakenings geweest in de gashouder en dat vond ik echt geweldig. Deze keer viert Awakenings haar verjaardag overdag in de gashouder, dus ik vraag me af hoe groots dat gaat uitpakken! Dj’s zoals Joris Voorn, Jeff Mills en Adam Beyer staan hier op het podium. Zal er weer vuurwerk zijn? We zullen het zien! Rond deze datum viert Awakenings ook nog een aantal nachtfeesten in de Gashouder.

15-16 April: DGTL

Vorig jaar begon mijn festivalseizoen met DGTL, dat werd ook nog eens mijn eerste vlog! Ik zou deze dag echt graag nog een keer mee willen maken. Helaas staat Awakenings voor mij echt voorop. Wanneer Awakenings uitverkocht is, is DGTL de mooiste vervanger. Of voor de die-hards die twee dagen willen gaan: DGTL is ook nog op zondag. Namen zoals Âme en de Sluwe Vos komen hier voorbij.

17 Juni: Mystic Garden

Mystic Garden staat bij mij elk jaar op de planning. Het feestje is altijd super leuk en sprookjesachtig aangekleed, en er zijn altijd gekke dingen te doen naast het dansen. Vorig jaar maakte ik ook een aftermovie van deze leuke dag! De muziek verschilt tussen techno, disco en een klein beetje hip-hop. De artiesten zullen binnenkort bekend gemaakt worden, dus hou de site goed in de gaten! Vrijwilliger worden kan ook via de site.

24-25 Juni: Awakenings Festival

Awakenings is ook zo’n typisch techno festival die je niet kan missen. Het lijkt of Awakenings elk jaar groter uitpakt. De stages zijn enorm en de muziek is geweldig. De meest bekende techno-dj’s komen hier hun nieuwste muziek draaien. Vorig jaar was ik er ook. Van mijn ervaring heb ik ook een filmpje gemaakt!

7-10 Juli: All We Want

Voor mij is All We Want nog helemaal nieuw. Het festival vindt plaats in Duitsland, maar is wel georganiseerd door Nederlanders. De mensen van Thuishaven hadden er een goed woordje over te zeggen. De aankleding, sfeer en muziek blijkt geweldig te zijn. Het festival duurt maar liefst 4 dagen. Voor een klein prijsje heb je al een ticket. Je kan er gemakkelijk heen komen met een touringbus.

14- 16 Juli: Wildeburg

Ook Wildeburg is voor mij helemaal nieuw. Het festival is van dezelfde organisatie als Into The Woods. Met een uurtje rijden vanaf Amsterdam ligt het afgelegen van de bewoonde wereld. Je helemaal jezelf kunnen zijn op dit magische festival, wat eigenlijk een soort mini creatief en muzikaal dorpje zou moeten zijn. Het feestje duurt 3 dagen, maar ik verzeker je: je wilt er nooit meer weg!

22 Juli: Welcome To The Future

Ik ben zelf nog nooit naar dit festival geweest, maar ik hoorde er goede verhalen over en zag leuke filmpjes. Het terrein zou een geweldige aankleding zouden moeten hebben. Overdag is het heel zweverig en ’s nachts zijn er veel  futuristische lichtjes. Al je vrienden kwijtraken op dit festival lijkt wel heel makkelijk, door alle afleiding van decoratie en muziekjes!

9-16 Augustus: Sziget

Wie kent dit festival niet? Mijn vriend is er vorig jaar heen geweest en had de beste ervaring ooit. Het festival duurt maar liefst 7 dagen en bevindt zich in Boedapest. Je gaat erheen met een partytrein en verblijft daar met een tent. Het festival is in vergelijking ook nog is heel erg goedkoop. De populairste muzieksoorten worden hier gedraaid.  Een perfecte vakantie vind je niet?

16-17 Augustus: Mysteryland

Ik schaam me diep, ik ben nog nooit naar Mysteryland geweest. Het is voor mij op fietsafstand, maar ik koos er vorig jaar voor om naar Voltt te gaan. Er zijn heel veel muziekstijlen op Mysteryland. Je loopt zo van een hardstyle naar een techno stage. Dit festival is razend populair, ook bij de buitenlanders. Het zal deels komen door het grote uitpakken van de decoratie en stages. En deels omdat het zo’n geweldig concept is. Een mysterieus land, wie wilt nou niet weten wat daar is?

Naar welke festivals willen jullie graag toe? Ik naar deze!♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge