Follow:
Beauty Review

Kiss Lily Lashes Review

Vorige maand kocht ik nieuwe nepwimpers. Ik droeg vroeger bij elk feestje nepwimper, maar de laatste tijd lukte het niet meer om ze snel vast te plakken. Ik zag deze mooie wimpers bij de drogist en ik moest ze proberen! Ze zagen er zo mooi uit, en na heel wat geprikkeld had ik ze op.

Ze zijn van het merk KISS. De wimpers komen in een doosje met wimperlijm. Dat is altijd heel fijn voor de mensen die zelf geen wimperlijm hebben. Op het doosje staat ook nog een beetje uitleg. De wimpers zaten wel heel goed vastgeplakt in het doosje, daardoor kreeg ik ze er moeilijk uit.

De wimpers hebben een doorzichtig flexibel draadje en is dus perfect voor een everyday-look. Ook hebben ze een mult-angletechnology, waarbij de haartjes meerdere kanten op springen voor een natuurlijk resultaat. Ze zijn makkelijk op te krijgen. Alleen vind ik wel dat de binnenste hoekjes van de wimper iets minder haartjes kon hebben. De wimpers hebben best veel best veel haartjes daar, waardoor het moeilijker wordt de haartjes mooi over te laten lopen met je eigen.

Voor de rest ben ik echt verliefd op deze wimpers. Ze zien er zo goed uit en lijken bijna echt. Ze blijven de hele avond mooi opzitten en als je ze daarna goed opbergt, kan je ze nog vele malen daarna gebruiken!

De wimpers zijn te kopen bij de meeste drogisten voor €8,95

Ook al verliefd op deze wimpers? ♥

 

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Irina

  Wauw ze geven zeker een mooi effect!

  16 januari 2017 at 09:21
 • Reply Familielab

  Heel gaaf! Ze staan je super mooi. Ik zou het zelf niet durven. Kan er niet zo goed tegen als mensen te dicht bij mijn ogen komen haha.

  16 januari 2017 at 17:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge