Follow:
Feestjes Vlog

Mystic Garden 2016


Ik denk dat iedereen die mijn blogs wel eens leest heeft gezien dat mijn absoluut favoriete festival dit weekend heeft plaatsgevonden! In 2015 was dit namelijk mijn beste feestje, maar is dat dit jaar ook zo?

Mystic Garden

festrep-mysticgarden-1

Eindelijk stond mijn favoriete festival voor de deur! Mijn kaartje had ik al gekocht met Sinterklaas, dus ik had al een lange tijd gewacht. Al een week van te voren was ik bezig met mijn outfit, zonder geluk, want ik vond niets leuk genoeg. Uiteindelijk heb ik voor een All Black outfit gekozen.

Mystic Garden ( de Mystieke Tuin ) is een heel mooi aangekleed festival! Bijna alle bomen zijn versierd. Overal is rook, dat geeft een mysterieus effect. Wanneer je door de Mystic Garden wandelt, die dit jaar weer in het Sloterpark plaatsvond, voelt het al gauw alsof je in een sprookje zoals Alice in Wonderland loopt.

Er waren zoals vorig jaar weer super leuke kraampjes waar je spulletjes kon kopen! Hebben jullie bijvoorbeeld die van Cat’s & Co gezien?

Muntjes

Het kopen van de muntjes was een beetje raar, het bedrag was namelijk niet mooi afgerond. Zo kreeg je voor €9,80 wel 3,5 muntjes, en voor €19,60 kreeg je er 7. Dat is dus 2,80 voor 1 biertje (of 1 klein flesje water). Ik had aan 7 muntjes wél precies genoeg! De muntjes zelf waren de mooiste niet, maar dat neem ik maar voor lief.

Eten en drinken

Het eten op Mystic Garden was super lekker. In elke hoek kon je wel iets lekkers krijgen, zoals crêpes of meloen! Ook zagen de burgers er niet verkeerd uit!

De drankjes op Mystic Garden waren een beetje saai. Er was weinig aan op te merken. Een klein flesje water was gelukkig al te halen voor 1 munt, en deze was gratis hervulbaar!

Sfeer

De sfeer op Mystic Garden was weer eens geweldig, iedereen ging op onderzoek uit. Iedereen danste om zichzelf warm te houden, of omdat er leuke muziek was! Alleen wanneer het weer even begon te regenen werd ik even boos aangekeken toen ik een plekje zocht om te schuilen. Samen spelletjes doen, in een zwembad vol knuffeldieren liggen of relaxen in een bubbelbad kon allemaal! Ik heb zelf niet zoveel nieuwe mensen ontmoet, omdat ik veel te druk was met bijkletsen met mijn vriendinnen!image4 (1)

Muziek

Ook Mystic Garden was weer een geweldig techno festival. De techno die er gedraaid werd was wat zachter en vrolijk, precies waar ik van hou. Ook was er één Dj waarvan ik de naam kende, namelijk: Carlo Lio. Deze Dj sloot af op de main-stage! Voor de rest was er volgens mij maar 1 tentje waar wat andere muziek gedraaid werd.

Mystic Mainstage
C-Jay
Carlo Lio
Olivier Giacomotto
Jay Lumen
Juan Sanchez
Oscar L
Roberto Capuano
Compound Music
Christian Wünsch
Dispar Vulgo
Gloom
hANZLE
Shifted
Sigha
Surgeon
TIJDMASJIEN
Buur & Buuf
G-Loom
Woutje Touwtje & Kak op de Tak
Hitmasjien Soundsystem
Huisfissa Soundsystem
Lepelaar Soundsystem
Max Morel
Thom Bold
Treehouse

Leftwing & Kody
Locklead
Man With No Shadow
Prunk U Know The Drill
Wade

Circus

Channel X Einmusik De Hofnar KlangKuenstler
Mees Dierdorp
Nicky Elisabeth
Paji

\U-n-P-a-v-e-d/
Ferro
Fumiya Tanaka
Herra
Nastia
Raresh

 

Tot volgend jaar! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge