Follow:
Beauty

Paarse shampoo & Blond haar

silver shampoo iris huijkman oranje tinten

Iedereen met blond of geblondeerd haar zal wel eens gemerkt hebben dat het haar niet altijd een even mooie as-blonde kleur heeft. Wanneer je je haar een paar tinten blonder maakt, komt ook de oranje ondertoon naar boven. Niet iedereen weet dat dit probleem makkelijk te verhelpen is! 

WPP-LOREAL-2anneer je naar de kapper gaat, kan deze heel gemakkelijk met een verf of toner de oranje kleuren uit het haar halen. Deze mooie as-blonde kleur vervaagt helaas wel erg snel. Het zou te veel kosten om elke 2 weken naar de kapper te gaan. Gelukkig kan je er thuis ook wat aan doen!

Om een eerste stap te zetten naar de blonde lokken zonder oranje tinten, raad ik je aan toch één keer naar de kapper te gaan voor een toning behandeling! Maar wanneer jouw kapper dat niet doet, kan je er ook zelf mee beginnen.

De oplossing: Paarse shampoo!paarse shampoo iris huijkman

Koop een diep paarse shampoo, zoals de Reflex -zilver shampoo van Schwarzkopf! Deze gekke paarse kleur dringt diep door in je haar, dat hebben we hard nodig. Paars is namelijk te tegenovergestelde kleur van oranje, dus zal je haar gemakkelijk een neutrale kleur geven!

Als je nat haar hebt, breng je de shampoo aan over het hele haar! Zorg dat je geen plekken mist, anders kunnen er vlekken komen in het haar (gelukkig niet hele erge). Je moet de shampoo er een tijdje in laten zitten, zodat de kleur in je haar kan trekken. Voor meer resultaat laat je de shampoo er langer in zitten. Let op, de shampoo geeft wel af op huid en kleding!

Haartype Min. er in laten Max. er in laten
Wit / Bijna wit haar 1 minuut  5 minuten
Licht blond haar 5 minuten 20 minuten
midden blond haar 15 minuten 45 minuten
donker blond haar 20 mintuen 1 uur
licht bruin haar 30 minuten 3 uur
midden bruin 1 uur 5 uur

 

Hoe verzorg jij je haar het liefst?♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge