Follow:
Favorites

Favorieten van September 2016

Ik ben weer terug met een nieuwe favorieten blog van de afgelopen maand. Ik ben deze maand begonnen aan mijn studie, na een lang tussenjaar. Het is even wennen om vroeg op te staan en te leren. Als ik onderweg naar school ben, heb ik gelukkig nog tijd om aan mijn blog te denken. Ik heb zoveel leuke ideetjes. Veel leesplezier!

Beautyimg_2097

Ik gebruik al een hele tijd micellair water als ik mijn gezicht schoonmaak. Normale reinigers, die veel zeep bevatten, strippen mijn huid te veel van oliën.  Waardoor mijn huid droog wordt en erna heel veel vet gaat produceren. Mijn huid wordt dan wel schoon, maar het vet komt snel terug. Micellair water haalt zo veel mogelijk vuil weg, zonder de hardnekkigheid van zeep. Eerst haal ik mijn make-up voorzichtig weg met een remover-doekje, daarna maak ik mijn gezicht warm met een nat washandje (zo gaan mijn poriën open). Het micellair water doe ik op een wattenschijfje en zo haal ik al het overige vuil van mijn gezicht. Als alles weg is, gooi ik nog wat koud water in mijn gezicht, om mijn poriën weer te sluiten.

Muziek

Ik heb deze maand alleen maar oude hitjes geluisterd. We hebben namelijk een throwback-party gehouden, waardoor ik al mijn oude lievelingsliedjes weer opnieuw kon horen. Als je online opzoek gaat naar afspeellijsten, vind je al gauw veel hitjes van vroeger. Dit waren mijn favorieten:

  • Gwen Stefani – Hollaback Girl
  • Lou Bega – Mambo No. 5 (A Little Bit of…)
  • Spice Girls – Wannabe

Of ik me hiervoor schaam? nee!

Ding

Het is misschien gek, maar mijn favoriete ding van deze maand was toch echt mijn Student OV Abonnement. Waardoor ik door de weeks en in het weekend met korting, overal heen kon reizen waar ik maar wilde. Naar school reizen is niet alleen gratis, maar ook even snel naar een vriendin of winkelen kost niets. Ik bespaarde altijd geld door zoveel mogelijk te fietsen, maar nu kan ik als het regent ook gerust de bus pakken.

Kledingimg_2100

Ik heb eindelijk een keer nieuwe nette schoentjes gekocht. Ik vond het wel nodig voor mijn studie en uit eten gaan in mijn gympjes kon echt niet meer. Bij vanHaren verkochten ze de perfecte schoentjes, namelijk een zwart paar dandy look veterschoentjes. De schoenen zijn gemaakt van imitatie suède & leer. Daar ben ik blij om als dierenliefhebber! Ze lopen heerlijk en door het kleine hakje krijg ik nog een beetje een vrouwelijk loopje ook.

Eten/Drinken

Om zes uur opstaan is vreselijk, maar moet toch steeds meer gebeuren nu ik op het hbo zit, daarom ben ik hartstikke blij met mijn Nespresso apparaat. Het liefst haal ik lungo cupjes, die best sterk zijn en doe er wat koffiecreamer en suiker bij.

Mijn moeder had letterlijk 5 pakken met zoute popcorn gehaald, die je zelf moet maken. In elk pakje zaten 3 zakjes (genoeg voor 3+ personen), dus je kan wel raden wat ik veel at deze maand.

img_0835Personen

Deze maand heb ik mijn nieuwe klas mogen ontmoeten! Ik mag het geluk hebben dat het stuk voor stuk allemaal hele lieve mensen zijn. Ik kan met iedereen in de klas lekker kletsen, ook al heb ik nog niet daar de kans voor gehad. Jullie maken mijn studiejaar zeker wat dragelijker.

Herinneringen

Zoveel leuke herinneringen. Ik moest nog veel inhalen van vorige maand. Ik heb heerlijk gepicknickt met mijn klas, gevaren tijdens verlichte botenshow, gedanst rond een kampvuur, voor de eerste keer in Hoorn geweest, een heerlijke pizza date gehad, een piratenpartijtje gevierd, een zomers feestje gehad met de familie, veel zonsop- en ondergangen mogen bijwonen, naar techno geluisterd in de Marktkantine, een nieuwe baan moeten zoeken en nog veel meer leuke dingen. September was perfect, maar Oktober gaan we nog geweldiger maken!

Place to be

Deze maand begon in aan mijn opleiding aan het HVA in het Benno Premselahuis. Ik ben dus erg veel naar dit mooie gebouw toegegaan en was mijn place to be. Niet alleen de locatie zelf is heel fijn, de buurt heeft super veel leuke koffie winkeltjes en barretjes. Even naar de stad toe? Duurt 10 minuutjes met de tram (en is dus gratis)!

 

Wat waren jouw favorieten?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge