Follow:
Favorites

Favorieten van Juni 2016

 

Juni was voor mij echt een geweldige maand, zoals jullie al konden zien! Ik heb allemaal feestjes bezocht samen met mijn beste vrienden. Ik heb tijd gehad om mijn huid te verbeteren. Ook heb ik ook eindelijk mijn gedachtes over de maatschappij op Internet durven te zetten. Deze maand is de zomer toch echt begonnen. Op naar het betere leven!

BeautyL.A._girl_pro_conceal_HD_concealer03

Deze maand heb ik helemaal geen foundation gedragen. Ik ben erg trots op mezelf. Mijn huid heeft veel meer kunnen ademen en nog een klein beetje zon kunnen vangen. Ik heb veel minder onzuiverheden als eerst, en mijn vette huid is ook minder geworden! Als ik dan toch een keer een rood plekje had, of last had van wallen, werkte ik deze gemakkelijk weg met de pro concealer van La Girl. Deze concealer heeft een goede dekking, maar ligt helemaal niet zwaar op het gezicht. Hij is ook heel goed te gebruiken bij het highlighten en contouren. Ik kan niet meer zonder deze concealer, die ik nu in de lichtste kleur heb (porcelain).  Omdat deze concealer uit het buitenland komt, kan je hem niet in de Nederlandse-winkels kopen, maar wel bestellen via Boozyshop bijvoorbeeld!

Muziek

Ik moet toegeven dat twee van mijn favoriete liedjes van deze maand te horen waren in mijn YouTube filmpjes. Telkens als ik deze liedjes luister, denk ik terug aan deze heerlijke maand vol feestjes!

Ding

Ik heb al een tijdje twee gekleurde zonnebrillen, maar ik wachtte op de zon, zodat ik ze kon dragen. Nu is het eindelijk zomer en mag ik ze ook echt gaan dragen. Ik had er uiteindelijk nog eentje bijgekocht, omdat ik ze zo leuk vind. Deze “zonnebrillen” zijn perfect voor festivals!IMG_1610

Kleding

Deze maand is de hype “bra-less” (zonder bh) toch echt helemaal in werking gezet! Zeker op Open Air was deze trend veel te zien. Er zijn zoveel shirtjes waar een bh eigenlijk vreselijk onder staat, waarbij je je bandjes of je sluiting kan zien. Maar omdat het door de maatschappij is afgekeurd om zonder bh rond te lopen, houden we hem maar aan. Sinds deze maand hebben heel veel meisjes zich verzet tegen deze gedachte en hebben gewoon dat leuke shirtje aan gedaan, zonder dat je die lelijke bh-bandjes hebt moeten zien! Deze maand was dus eigenlijk elk shirtje waar je geen bh onder kon dragen mijn favoriet. Girl-Power!

Eten/Drinken

Mijn Favo-drankje was deze maand de moccachino! En zo maak je de lekkerste: Neem 1 shot espresso, en vul de rest van je kopje aan met melk. Een lekker groot glas is aan te raden, als je hem minder sterk wilt. Dan neem je een blokje smelt chocolade, waarmee je chocolademelk kan maken. Als je het blokje even in het glas laat zitten, heb je de lekkerste moccachino!

Het is misschien een beetje slecht van me, maar pizza was echt mijn favoriete eten deze maand. Ik heb er niet eens zoveel gegeten, maar ik had duidelijk mijn favoriet gevonden. En dan heb ik het over de 5-kazen pizza van de New York Pizza. Deze pizza bevat gelukkig geen schimmelkaas, en is dus eigenlijk een deluxe margarita pizza, maar hij smaakt vreselijk lekker! Die moet je eens proberen!

Persoon(en)

Ik heb deze maand zoveel vrienden gesproken waar ik al een tijdje niet meer mee heb gepraat.  Jullie hebben mijn maand echt zoveel leuker gemaakt! Ik vind het zo leuk dat sommige vriendschappen zo lang kunnen blijven bestaan. We hoeven elkaar niet elke dag te spreken om te weten dat we voor elkaar klaar staan. Ik hou van jullie allemaal!

feestje van iris en bram met jasmine savannah en simoneHerinnering

Ik heb super veel meegemaakt deze maand. Heel veel vrienden weer eens gezien, en heel veel feestjes bezocht. De leukste herinnering was toch wel op mijn verjaardagsfeestje! Er stond vreselijke Nederlandse muziek op en iedereen stond erop te dansen en te springen! Toch leuk dat ik dan zo’n feestje kan organiseren samen met mijn vriend en dat iedereen het naar zijn zin heeft. Veel vrienden van me zie ik allemaal op aparte dagen, maar ik had ze eigenlijk nog nooit met z’n allen samen gezien. Dat gevoel wanneer je omringd ben door mensen die van je houden, maakt alles goed!

Place to be

Elk openbaar park die zijn schoonheid voor een paar dagen uit heeft willen lenen aan festivals waar ik geweest ben, was mijn place to be. Er worden helaas een hoop planten en bloemen vertrapt tijdens deze feesten. 🙁

Ik hoop dat de zon zich wel wat meer laat zien volgende maand, jullie? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge