Follow:
Recepten

Zelf ‘Sex on te beach’ cocktail maken

seks on the beach cocktail mix Xenos kitje

Vorig jaar kreeg ik van mijn vriendje een kitje, waarmee je zelf een Sex on the beach cocktail mee kan maken. In het kitje zitten kruiden en suikers die je laat weken in alcohol. Je hoeft alleen nog wat jus d’orange toe te voegen, en klaar is de cocktail!

Het kitje kwam van de Xenos, maar is niet meer bij elke Xenos nog te koop. Verder heb je alleen nog 70 cl vodka nodig en jus d’orange. De inhoud van het kitje voeg je toe aan de vodka en laat je twee dagen trekken. Na die twee dagen heeft de vodka de smaak gekregen van de ingrediënten uit het kitje. Je moet nog wel even de overblijfselen uit de vodka filteren, dan hou je een hele zoete roze vodka over. Mengen met jus d’orange en je hebt een heerlijke zelfgemaakte cocktail.

seks on the beach cocktail mix Xenos inhoud

seks on the beach cocktail mix Xenos na 0 dagen

De inhoud van de mix is hier net aan de vodka toegevoegd

seks on the beach cocktail mix Xenos na 2 dagen

De mix na 2 dagen

seks on the beach cocktail mix Xenos filterenseks on the beach cocktail mix Xenos fiterenseks on the beach cocktail mix Xenos in fles

sex seks on the beach cocktail mix Xenos

De cocktail zelf smaakte best oké, maar ik heb lekkerder geproefd. De vodka was echt mierzoet, en de jus de orange was een beetje te zuur. Ga je voor kwaliteit, dan kan je de cocktails beter aan de professionals over laten. Het was leuk om te proberen! Als er andere smaakjes te halen zijn, wil ik die ook zeker eens proberen.

Wat is jouw favoriete cocktail? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge