Follow:
Beauty

Holy Grail: Droogshampoo

droogshampoo iris huijkman

Je kent het wel. Je haar zit goed en dat wil je het liefst zo houden. Jammer genoeg wordt het haar een paar dagen na het wassen al vettig. Het haar moet nodig gewassen worden, of niet? Met droogshampoo hoeft je haar niet nat te worden en hoef je dus ook je kapsel niet te verpesten! In enkele seconden zie je er weer fris uit. Ik kan niet zonder dit product!

Waarom wordt mijn haar vet?

Omdat je haar geen eigen leven heeft, wordt het verzorgt door je hoofdhuid. Er komen vetten vrij die je huid en haar verzorgen! Wanneer je je haar wast, verwijder je al deze vetten. Je huid zal dan nieuwe aanmaken. Al deze vetten stapelen zich op en voor je het weet ziet je haar er een beetje ‘viezig’ uit.

before voor droogshampoo haar

Voor het aanbrengen

! Als je je haar vaker (elke dag) wast, verwijder je dus steeds alle verzorgende vetten uit je haar, waardoor je hoofdhuid zo snel mogelijk weer nieuwe aanmaakt! Je haar wordt dus sneller vet. Wanneer je je haar minder vaak wast (1 x per drie dagen of langer ), zal je hoofdhuid minder snel vetten aanmaken.

De oplossing!

Ik behandel mijn haar na elke wasbeurt met hitte, wat niet heel goed is voor je haar. Daarom was ik mijn haar zo weinig als het maar kan. Dan blijft mijn haar langer in model zonder veel hitte! Alleen op dag 3 begint mijn haar gewoon een beetje vet te worden! Dan stel ik het wassen graag nog een dagje uit met droogshampoo! Droogshampoo is een poederachtige spray. Wanneer je een beetje van dit product aan het begin van je haar aanbrengt, zal je snel merken dat het haar niet meer zo vet lijkt!

haar na droogshampoo iris huijkman

Na het aanbrengen

Droogshampoo zorgt er dus voor dat de verzorgende vetten in je haar blijven en dat je haar langer in model kan blijven zitten! En ook natuurlijk handig wanneer je geen mogelijkheid hebt om je haar te wassen, op een festival bijvoorbeeld!

Je kan droogshampoo in bijna elke drogist wel halen. Sommige ruiken lekker, andere zorgen voor extra volume, en weer andere hebben een haarkleurige spray! Ze doen gelukkig allemaal hetzelfde!

Genoeg redenen om een droogshampoo op te halen! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge