Follow:
Feestjes Vlog

Regen bij ‘De Zon’ 2016


Last-minute hebben twee vrienden van mij en ik een kaartje gekocht voor het festival de Zon! Ondanks de regen hadden we een hele leuke dag. In deze blog kijk ik nog even terug op dit leuk bedachte feestje!

De Zon

Ik hield de Zon al een tijdje in de gaten via Facebook! Ze maakten leuke reclame voor zichzelf met een paar mannen in de Hortus Botanicus, wat mijn place to be in maart was! Daarnaast zag ik dat ze ook geen vlees verkochten op dit feestje. De Zon zou een beetje een alternatief festival moeten zijn, maar helaas verplaatste de locatie naar Sloterdijk en leek het net een illegale rave. Er was niet eens wat mis met de locatie. Het was droog omdat we onder een brug stonden, maar het paste niet erg bij het thema van de Zon.

Muntjes

Ik heb mijn ticket gekocht op Ticketswap, waardoor ik voor maar €10,- naar binnen kon! Daarom maakte het mij niet heel veel uit wat ik aan munten uit zou geven. Per muntje/biertje was je €2,75 kwijt. Een Gin Tonic kostte dan bijvoorbeeld €6,88 en dat is best te doen.

Eten & Drinken

Jammer genoeg heb ik door het weer niet heel erg op het eten en drinken gelet. Ik wist dus wel dat er geen vlees verkocht werd, maar had uiteindelijk meer zin in een patatje. Ook merkte ik niet veel bijzonders aan de lijst met drank. Je hoefde in ieder geval niet te drinken om af te koelen, want warm was het niet buiten.

Sfeer

De sfeer onder de mensen was erg gezellig. Mensen stonden zelf veel meer te kletsen dan te dansen! Vooraan bij de stage stonden wel wat mensen los te gaan. Ik denk dat iedereen die aanwezig was wel met mij eens zou zijn dat we bij de Zon ook daadwerkelijk wat zon hadden verwacht. Misschien een goed idee om het festival dan ook naar de zomer te verplaatsen!

Muziek

Ik heb heel erg genoten van de muziek die gespeeld werd! Bij de Main-stage onder de brug was vooral Deephouse te horen, met een paar techno deuntjes er doorheen. Bij de ander stage was een soort disco muziek te horen, echt geweldig! Bij het allerkleinste podium was van alles te horen, wat heel fijn was als afleiding.

Waar de line-up te vinden is, is voor mij nog een raadsel?12492049_984498991611116_7577202585256303853_o

Kortom was het een fijne regendans op festival de Zon!♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge