Follow:
Feestjes Vlog

Feestje in de Loft @ A’DAM Toren: The Sunset Club!

De sunset Club de loft a'dam toren amsterdam

Ik wilde al een hele lange tijd eens naar een feestje in de loft van de A’DAM Toren en afgelopen zondag (29 december 2019) was het eindelijk zover. Ik sprak af met de mensen die ik op DGTL Barcelona heb ontmoet om daar samen van de zonsondergang te genieten. Want bij de loft heb je het allermooiste uitzicht over de hele stad Amsterdam!

The Sunset Club in de Loft!

De Sunset Club is een best wel nieuw feestje in de Loft. Afgelopen maand werd er elk weekend op zondag een feestje georganiseerd en ook op 1 januari. Heerlijk de week afsluiten met een feestje in de Loft klinkt perfect. Vanuit de A’DAM Toren kan je de hele stad zien en bij zonsondergang is dit al helemaal geweldig. De locatie ligt in Amsterdam Noord, wat 5 minuten met de pont is vanaf Centraal. Het is goed te bereiken, alleen de ingang van de Loft zelf was even zoeken. Het uitzicht vanaf de A’DAM Toren is ongelofelijk mooi. Ik was gelijk verliefd toen ik binnenkwam. Op locatie waren er ook genoeg lounge-/zitplekken, zodat je lekker kon chillen en naar buiten kon kijken. Er was ook een garderobe, een rookruimte en wc’s, allemaal op dezelfde verdieping. De rij bij de wc’s vond ik was lang, maar er waren dan ook maar 4 wc’s (waarvan er 1tje uitzicht had naar buiten). Er was geen keuken op de verdieping, dus eten kon niet gehaald worden, wel kon je aan de bewaking vragen of je naar beneden kon om eten te halen op een andere verdieping, maar dat vond ik persoonlijk erg jammer. Ik wilde het feestje helemaal niet verlaten, dus ik heb een paar bananen gegeten (dat kon je wel halen, samen met raketjes).

Beoordeling: 7,5

Sfeer: 10  Locatie: 10
  Muziek: 8  Aankleding: 8
  Activiteiten: 6  Menu: 5
  Drukte/rijen: 6,5  Duurzaamheid: 5
  Warmte: 7 (aan de warme kant)  Prijs: 9

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge