Follow:
Feestjes

Ik had een fotoshoot bij Rotterdam Rave?

Rotterdam Rave Indoor Closing Foto's Het feestje van Iris Fotoshoot met Jordy Brada

Afgelopen weekend was ik op de 2019 closing van Rotterdam Rave indoor in de Maassilo. Dit was mijn allereerst feestje in Rotterdam! Helaas geen vlog deze keer, maar die komt hopelijk wel op het festival van Rotterdam Rave in de zomer! Ik had op de Indoor Closing een fotoshoot met eventfotograaf Jordy Brada en dit was het resultaat.

Rotterdam Rave

Rotterdam Rave was dus mijn eerste feestje in de stad Rotterdam. Ik kom eigenlijk nooit ver buiten Amsterdam, omdat ik niet van lang reizen hou. Rotterdam Rave stond al zo lang op mijn bucketlist, dat ik wel moest komen, zeker nu de line-up zo geweldig was. Als je wilt weten hoe ik Rotterdam heb ervaren en wie er allemaal draaiden, raad ik je aan mijn artikel te lezen die ik schreef voor Festival Lovers! De fotoshoot die ik deed was met Jordy Brada, een enorm getalenteerde eventfotograaf, die ik daar voor het eerst leerde kennen. We spraken af bij de mainstage, waar we een korte fotoshoot in het publiek hadden. Super spannend, maar ik ben trots op de resultaten. We gaan hopelijk in de toekomst samen nog meer leuke foto’s maken.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge