Follow:
Feestjes Vlog

Chin Chin festival: uitgaan, maar dan overdag!

Chin Chin Festival club vlog blog

Afgelopen weekend was ik te gast bij Chin Chin Festival, namens Festival Lovers. Ik ging samen met twee vriendinnen, want dat hadden we nog nooit gedaan en dit was echt het perfecte festival ervoor. Op dit festival met oosters thema, kon op oude hitjes, billen-schud-muziek en funky techno dansen!

Het festival van Club Chin Chin!

De organisatie van Chin Chin Festival heeft een eigen club/restaurant in Amsterdam. Dit is een super hippe en upcoming club aan de rozengracht. De club heeft een oosters thema en het festival dus ook. Ik leerde het festival kennen via Instagram, omdat veel mensen die ik volgde daarheen gingen en Chin Chin ook een geweldige festival feed heeft. Het was een heerlijk dagje met mijn twee beste vriendinnen. Je kon er heerlijk losgaan (op muziek die ik normaal alleen hoor tijdens het uitgaan), lekker oosters eten, hele leuke foto’s maken (door de geweldige aankleding) en daarbij alle kleding dragen die je zou willen. Niets was te gek op Chin Chin festival! Onze favo plekken op het festival waren toch wel: de mainstage, de techno tent en het reuzenrad. Ergens vond ik aankleding van dit feestje en het publiek wel een beetje op dat van Milkshake festival lijken, ook al is dit niet met elkaar te vergelijken!

Mijn volledige ervaring kan je lezen op de website van Festival Lovers!

Beoordeling Chin Chin Festival: 7,5

  Sfeer: 7  Locatie: 8,5
  Muziek: 7  Aankleding: 9
  Activiteiten: 9  Menu: 8,5
  Drukte/rijen: 7,5  Duurzaamheid: 6
  Weersverwachting: 6  Prijs: 6,5

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Overdag uitgaan op het festival van Chin Chin Club! - Festival Lovers

  […] danste het (figuurlijke) dak eraf! Het aanbod van eten was echt super. Er waren veel opties die ik niet vaak zie op festivals, zoals een broodje met eend, sushi-bowls en frietjes met […]

  11 juli 2019 at 17:26
 • Reply feestplanner

  Het lijkt erop dat je echt plezier hebt gehad. Leuk artikel.
  feestplanner onlangs geplaatst…Boeken van een DJMy Profile

  29 juli 2019 at 13:56
  • Reply Iris

   Ah dankje! Dat was ook zeker het geval.

   30 juli 2019 at 06:59

  Leave a Reply

  CommentLuv badge