Follow:
Feestjes Vlog

Eerste festival van het seizoen: DGTL Festival 2019!

DGTL Festival NDSM-Werf Amsterdam 2019
Afgelopen zondag 21 april heb ik mijn festivalseizoen geopend op DGTL Festival! Dat betekent dat er vanaf nu weer veel festival vlogs aan gaan komen. DGTL is een techno festival wat plaatsvindt op de NDSM-werf in Amsterdam. Het weer was zondag ook nog eens super lekker, dus ik heb genoten van deze mooie dag! Wil je lachen? Mijn allereerste vlog nam ik op bij DGTL drie jaar terug!

DGTL Festival

De meeste van jullie zullen DGTL wel kennen. Het festival is namelijk erg bekend. Niet alleen in Nederland wordt dit festival gehouden, maar ook in Barcelona-Spanje (en nog veel meer landen). Op dit festival draaien een paar van de beste techno dj’s, vergelijkbaar met de line-up van Awakenings (nog zo’n bekend festival). DGTL festival vind plaats op de NDSM-werf en de locatie heeft daarom de industriële uitstraling die perfect bij het festival past. Je kon het hele weekend naar DGTL toe, zowel ’s avonds als overdag! Ik zelf ging alleen op de zondag. Het weer dit weekend was super zonnig met gemiddeld 23 graden. Logisch dat er meer dan 4000 kaartjes werden gezocht op Ticketswap, want het festival was meer dan uitverkocht! Mijn favoriete dj’s die zondag draaide waren: Amelie Lens, Disclosure, Kölsch en Oliver Koletzki. Ook leuk om te weten: op DGTL hoefde je geen muntjes te halen, je betaalde met je pinpas of met je telefoon (via de Payconiq app).

Beoordeling: 7,9

Sfeer: 8 Locatie: 8,5
Muziek: 8 Aankleding: 8
Activiteiten: 8 Menu: 9
Wachtrijen: 7 Prijs: 7

Wat een geweldige dag om het festivalseizoen mee te openen! Volgend jaar wil ik weer naar DGTL Festival. ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge