Follow:
Beauty Review

Charcoal Blackhead masker vs. Nose Pore Strips

Vandaag testte ik voor jullie twee maskers uit die mee-eters zouden moeten verwijderen. Het houtskool masker dat over het hele internet te vinden is en simpele neus porie strips worden met elkaar vergeleken. Welke is het geld waard?

Charcoal Blackhead masker

Bij het aanbrengen gingen mijn ogen een beetje prikken, dat gebeurt wel vaker bij mij als een product of masker heel chemisch is. Het masker ziet er als je hem op hebt super cool uit, maar daar gaat het natuurlijk niet om. Het masker deed wel een klein beetje pijn toen ik hem eraf haalde. Doordat hij goed vast zat aan mijn vel, ging ook mijn oog een beetje tranen. Ik merkte gelijk dat er geen mee-eters in het maskertje zaten. Nu heb ik er ook vrij weinig, maar toch had ik gehoopt er 1 of 2 te zien. In het masker zaten een paar baby-haartjes, maar of dat een goed teken is? Mijn huid voelt wel super gereinigd! Mijn broertje claimde dat er bij hem wel een paar mee-eters uitkwamen na het gebruik van hetzelfde masker. Ik denk niet dat ik dit masker nog een keer ga kopen, doe mij maar een masker niet zoveel pijn doet!

Nose Pore Strips

Van de Nose Pore Strips verwachtte ik van tevoren weinig. De stripjes zien eruit als een schoonmaakdoekje. Je moest eerst je neus natmaken, en daarna de strip op je natte neus plakken. Het ‘schoonmaakdoekje’ werd dan nat en plakt vast aan je neus. Je moet dit op je neus houden tot het op is gedroogd, wat ongeveer 15 min duurt. Tot mijn verbasing was het stripje keihard geworden en zat goed vast aan mijn neus. Ik moest het stripje stevig vastpakken en wat kracht zetten om los te maken, maar het deed weinig pijn. Ik bekeek het stripje en daar zaten allemaal witte puntjes op, mee-eters dus! Er zaten er meer op dan ik verwacht had en dat is alleen maar goed. Mijn neus voelde super schoon. Helaas lukte een foto maken van het resultaat wat minder, omdat de puntjes mini zijn.

Conclusie

De Nose pore strips zijn voor mij een duidelijke winnaar! Met deze strips haalde ik super veel mee-eters weg en met het Charcoal Blackhead masker  bijna geen, dit masker deed alleen maar pijn. Ik zou de Pore strips zeker opnieuw kopen en misschien kan ik ze ook uitproberen op andere plekken waar mee-eters zitten, zoals mijn kin. Het Charcoal masker ziet er misschien grappig uit, maar werkt helemaal niet.

Wat doen jullie allemaal tegen mee-eters? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge