Follow:
Feestjes Vlog

A State Of Trance 950 VLOG! – ASOT live 2020

ASOT 2020 A State Of Trance 950 (2)

Afgelopen weekend vond er een feest plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, waar ik al een tijdje naar aan het uitkijken was: A State Of Trance 950 (of beter bekend als asot live). Tijdens dit enorme trance feest vond de 950ste live uitzending van Armin van Buuren zijn radioprogramma plaats. Trance liefhebber of niet, dit feest was een geweldige beleving!

A State Of Trance 950

Mijn kaartje voor A State Of Trance 950 had ik al gekocht in September, tijdens de Early Bird verkoop. Vorig jaar was mijn eerste keer ASOT en dit heeft zoveel indruk op me achtergelaten. Ik was/ben niet echt de grootste trance luisteraar, maar dit feest is echt heel erg groot en meeslepend. Een nachtje naar A State Of Trance is een mega vette belevenis en er is ook voor bijna iedereen wat wils. Zo zijn er verschillende stages (groot en klein) met verschillende stijlen Trance. De ‘Mainstage’ is bijvoorbeeld best wel commercieel, wat betekent dat je waarschijnlijk de meeste liedjes die daar gedraaid worden al herkend. De ‘Who’s afraid of 138?’ stage is heel erg snel (138 BPM) en de ‘PSY’ stage is heel erg hard en hypnotiserend. Armin van Buuren is de hele avond druk bezig op het indoor festival: hij draait maar liefst 4 keer en moet ondertussen ook nog eens een radioshow presenteren. Logisch dat de stages waar Armin begon met draaien al bijna gelijk vol zaten, er waren zoveel mensen daar voor hem gekomen. Net zoals vorig jaar heb ik weer enorm genoten van A State Of Trance en zou het ook iedereen een keer aan willen raden om heen te gaan. Het is weer even wat anders dan de normale techno festivals, maar zeker een waardevolle afwisseling. Het is zo’n typisch feest waarbij je bijna alle liedjes wel herkend en constant met je telefoon in de lucht wilt staan om je ervaring te filmen.

Beoordeling: 7,5

Sfeer: 8  Locatie: 9
  Muziek: 8  Aankleding: 9
  Activiteiten: 7  Menu: 8,5
  Drukte/rijen: 7  Duurzaamheid: 6
  Warmte: 6  Prijs: 6

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge