Follow:
Feestjes Lifestyle

Review: gehoorbescherming op maat uittesten van Pluggerz!

Gehoorbescherming op maat muziek oordoppen festival review uitgetest ervaring Pluggerz

Als je net zo vaak als mij muziek festivals bezoekt, hebben je oren het maar zwaar te verduren. Al dat gedreun kan voor een langdurige piep in je oren zorgen, daarom moet je jezelf goed beschermen. Dit kan gelukkig gemakkelijk met gehoorbescherming! Vele kennen de goedkope universele oordoppen (die in elk oor passen), maar dit zit niet altijd even fijn. Daarom liet ik gehoorbescherming op maat maken door het merk Pluggerz! Een investering die het naar mijn mening helemaal waard was.

Waarom moet je je oren beschermen?

Misschien hebben jullie het al eens gehad: je gaat naar een feestje en wanneer je terug komt heb je een enorme piep in je oor. De trilharen in je oor die geluid opvangen, zijn dusdanig beschadigd, dat ze een piep waarnemen die er niet is. Als je gelukt heb herstellen die trilharen zichzelf nog, maar het kan je ook overkomen dat de beschadiging niet meer te herstellen is. Wanneer je last krijgt van een chronische piep in je oor, noemt men dat Tinnitus, ofwel: oorsuizen. Deze gehoorbeschadiging kan van de ene op de andere dag ontstaan, of je nou op eenmalig naar een festival gaat of graag elke week naar keiharde indoor feesten gaat. Op een dag kunnen je oren zichzelf niet meer herstellen en dan zit je de rest van je leven met die vervelende piep opgescheept. Daarom is het belangrijk altijd gehoorbescherming te dragen tijdens feesten in de vorm van muziek oordoppen.

Gehoorbescherming op maat muziek oordoppen festival review uitgetest ervaring Pluggerz

Gehoorbescherming op maat van Pluggerz!

Nu kent iedereen waarschijnlijk de universele oordoppen wel, die vel-gekleurde dopjes die bij ieder persoon in het oor passen. Ze beschermen je oren goed genoeg, maar comfortabel zitten ze niet. Praten en eten met deze oordopjes is echt vreselijk, je voelt ze de hele tijd zitten en doet ze daarom het liefst uit. Vele kiezen hierdoor om geen oordoppen te dragen, omdat ze zonder belemmeringen van het evenement willen genieten. Maar wat als ik je vertel, dat je ook gehoorbescherming op maat kan laten maken? De custom oordoppen passen precies in jouw oor, waardoor je ze amper voelt zitten. Ze filteren muziek als de beste en je kan ook nog prima met je vrienden praten als je ze in hebt. Zo heb je geen last van vervelende oordoppen en zijn je oren altijd goed beschermt! Volop genieten dus.

Meer weten? Bekijk de video!

Ik testte de gehoorbescherming van Pluggerz uit, omdat je die door het hele land kan laten maken bij verschillende audiciens. Zo liet ik ze bijvoorbeeld maken bij Beter Horen. Pluggerz heeft verschillende custom oordoppen in de aanbieding, maar zelf heb ik de custom fit DM (gemaakt van beige silicone, zonder handvat). Deze gehoorbescherming heeft een vlak filter, waardoor zowel hoge en lage tonen geneutraliseerd worden. Zo hoor je de muziek nog perfect, maar is het niet zo’n gedreun voor je oren!

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Max

  Ga je ook bestellen!! Helpfull reminder xx

  30 september 2019 at 18:33
  • Reply Iris

   Goed bezig Maxxie!!

   30 september 2019 at 18:34

  Leave a Reply

  CommentLuv badge