Follow:
Feestjes

Deze festivals mag je niet missen in 2018!

festivals 2018 beste

Vorig jaar schreef ik ook al een blog over festivals die je niet mag missen in 2017, nu gaat deze blog over 2018! Dit zijn de 5 festivals waarvan je moet zorgen dat je de early birds scoort! Ik kan niet wachten tot het festival seizoen begint! Deze festivals staan allemaal op mijn agenda!26 Mei – 909Dit is een festival die je niet mag missen! Het festival heeft techno muziek en vindt plaats bij het Amsterdamse Bos, waar ik op fietsafstand vandaan woon. Elk jaar treft 909 het met het weer: je kan er lekker in het zonnetje dansen! Het feestje vindt al plaats in Mei, net voordat alle grote festivals plaatsvinden. 909 is een mooie opener van de maand juni. Dit jaar wordt mijn 3e keer en daar heb ik super veel zin in. Het publiek is wat ouder, maar heel sfeervol. Daarna afteren in het bos is ook een leuk idee: neem wel je zaklamp mee! Er kwamen vorig jaar dj’s als: ROD, Jeff Mills, Tommy Four Seven en Derrick Carter!

16 Juni – Mystic Garden

Dit zomerse festival is mijn favoriet! Het is niet zo commercieel, en daarom erg fijn. De muziek is gewoon super goed. Er zijn ook spelletjes om te spelen en andere leuke activiteiten, je verveeld je hier dus nooit! Het is een techno festival, met hier en daar wat disco. Het park waar het plaatsvindt wordt omgetoverd tot een mysterieuze tuin. Er lopen mensen verkleed rond en je kan je ook zelf laten schminken. Aan het water chillen kan ook, of soms in een jacuzzi! Vorig jaar was er geen secret stage (geheime stage, die je moest zoeken), maar misschien dit jaar wel? Dj’s die hier vorig jaar bijvoorbeeld spelen waren: ROD, Egbert en Michel de Hey!

21 Juli – Welcome To The Future

Naar dit festival ben ik nog nooit geweest, maar hij staat zeker op mijn lijstje. Dit festival schijnt super leuk aangekleed te zijn, met lichtjes en versier dingetjes. Dan is het nog leuk om van stage naar stage te lopen. Ook dit festival heeft techno deuntjes. Vorig jaar hoorde je er dj’s als: Kölsch, Damian Lazarus, Luuk van Dijk, Tom Trago en de Sluwe Vos!

11 Augustus – Loveland

Vorig jaar was Loveland het festival wat al mijn verwachtingen overtrof! Het was zo goed georganiseerd, overal was over nagedacht! Je kon zelfs over het water, via een brug of boot. Je kon gratis waterfietsen huren en zelfs gratis vintage shoppen. Kortom dit festival ga ik zeker opnieuw bezoeken dit jaar! In 2017 kwamen er Dj’s als: Sam Paganini, Oliver Weiter, Joris Voorn, Reinier Zonneveld en Benny Rodrigues!

25-26 Augustus – Mysteryland 

Mysteryland is wereldberoemd, en dat moet ook wel. Het is super goed en leuk georganiseerd. Ik heb mijn weekender ticket al! Ik ben er nog nooit eerder geweest en daar moest verandering in komen! Het is ook nog eens op een 45 min fietsafstand van mijn huis, dus wie weet als het mooi weer is! Dj’s van verschillende muziekstijlen kwamen hier vorig jaar, zoals: Brennan Heart, Broederliefde,  Sven Väth, Carl Cox, Kriss  Kross Amsterdam, Michel de Hey en nog veel meer!

En we kunnen natuurlijk in 2018 weer elke zondag naar Thuishaven! Naar welke festivals ga jij in 2018? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge