Follow:
Dagboek Personal

Journal: Happy one year of love!

Happy one year Stef & Iris (4)

Ik kan bijna niet geloven dat het afgelopen jaar alweer voorbij is gegaan. Vorig jaar, op deze dag, hadden wij een date bij mijn oude werk in Hoofddorp en vroeg je of ik nou eigenlijk je vriendinnetje was. Ik wist toen niet dat als ik ‘ja’ zei, ik gelijk de tijd de toestemming gaf om de tijd zo snel voorbij te gaan. Want zelfs na een jaar, lijkt het de dag van gister. Time flies when you’re having fun! 

Happy one year Stef & Iris (4)

I couldn’t be more happy

Ik wist van te voren niet zo goed wat ik met deze blog aan moest. Een boyfriend tag heb ik al eens gedaan met Stef, en een fotoblog ook! Daarom dacht ik, maybe kan ik uitleggen hoe ik me voel! Ik ben namelijk super gelukkig. Niet alleen omdat ik zo’n ongelofelijk knappe jongen aan de haak geslagen heb, maar ook omdat ik het super leuk heb samen met hem. We kunnen dagenlang samen doorbrengen en heel erg met elkaar lachen. En tuurlijk hebben we af en toe een onenigheid, maar dat maakt onze liefde voor elkaar niet minder! We hebben misschien net zoveel dingen gemeen met elkaar, dan dat we van elkaar verschillen. Maar dat is leuk, het houdt dingen spannend! Stef vindt dingen leuk die ik nooit zal snappen en dat zal hij andersom ook wel hebben. We delen wel de liefde voor feestjes, fotografie en lekker eten. Dus daar mag je ons voor wakker maken!

Happy one year Stef & Iris (4)

Happy one year Stef & Iris (4)

Vind iemand die het beste bij jezelf naar boven haalt!

Toen ik voor het eerst met Stef uitging, merkte ik dat ik enorm zenuwachtig was. Ik was nooit zenuwachtig in de buurt van jongens. Al snel kwam ik erachter dat Stef veel meer was dan de jongen waar ik een crush op had. Stef maakt mij vrolijk en daarnaast motiveert hij mij om de beste versie van mezelf te laten zien. Samen met hem heb ik het gevoel dat ik de hele wereld aan kan, hoe zwaar het ook is. Als ik me even niet goed voel, is hij er voor me om te vertellen hoe het beter kan worden. Hij is niet iemand die me tegenhoudt in mij ambities, maar juist naast me staat omdat hij ook veel wilt bereiken. En ik hoop heel erg dat ik ook die persoon voor hem ben!

Happy one year Stef & Iris (4)

Happy one year Stef & Iris (4)

Hoe overleef je ruzies?

Wanneer je een meningsverschil hebt ontstaat er een ruzie. Die ruzie kan gaan over kleine dingen, zoals welke muziek je samen luistert in de auto. De ruzie kan ook gaan over grote dingen, zoals jaloezie of jullie toekomst. In elk geval is het belangrijk om hier rustig met elkaar over te praten. Ik en Stef waren hier aan het begin ook echt niet goed is, maar oefening baart kunst. Een jaar verder weten we als de beste hoe we rustig in een discussie moeten blijven. Want elkaar respectvol laten uitpraten en luisteren naar de mening van de ander is goud waard! Soms moet je je bedenken, dat jouw mening een ander kan kwetsen, dus dat je soms sorry moet zeggen terwijl je dat niet wilt. Je zit samen in een relatie en daarin moet je rekening met elkaar kunnen houden. En als je er nou echt niet uitkomt, stop dan met discussiëren. Zoen elkaar even. Want je houdt tenslotte van elkaar en een ruzie is het niet waard om daar tussen te komen!

Happy one year Stef & Iris (4)Happy one year Stef & Iris (4)

Op nog hele vele jaren liefje! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge