Follow:
Personal

De afgelopen 6 maanden in 35mm

Stef & Iris 6 maanden

Vandaag is de dag dat ik 6 maanden lang met mijn vriendje Stef samen ben. We hebben onze eerst 6 maanden gedocumenteerd op een Fujifilm Quicksnap wegwerpcamera van de HEMA. Vandaag deel ik deze mooie herinneringen met jullie. Veel kijk-plezier!

Stef

Voor de mensen die Stef nog niet kennen: Stef is mijn vriendje! Hij is de man die altijd met me mee naar festivals wilt, die me daar herinnert wanneer ik weer moet filmen voor een vlog, of foto’s moet maken voor mijn blog. Elke keer weer gaat hij met me mee, hoe druk ik mijn schema ook heb gemaakt, hij past zich altijd aan. Hij is tevens degene die zorgt dat ik mijn huiswerk ga maken, ook op de momenten dat ik er totaal geen trek in heb. Want jaar twee van mijn studie is niet de makkelijkste, maar hij houdt mijn hoofd erbij. Het is de man die me elke ochtend vertelt hoe mooi hij me vindt en me altijd blij de deur uit laat gaan. Hij is ook nog eens super ambitieus en dat motiveert mij ook altijd om het beste uit mezelf te halen. Hij vult me aan en ik kan ook nog veel van hem leren! Ik ben super trots met Stef als vriendje en daarom laat ik mijn lezers ook maar graag mijn afgelopen half jaar zien:

 

Stef & Iris 6 maanden

Stef & Iris 6 maanden

Stef & Iris 6 maanden

Stef & Iris 6 maanden

Stef & Iris 6 maanden

Stef & Iris 6 maanden

Stef & Iris 6 maanden

Stef & Iris 6 maanden

Stef & Iris 6 maanden

Op naar de volgende 6 maanden! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge