Follow:
Lifestyle

Snapchat tips en tricks! (2016)

Leer snel beter gebruik te maken van Snapchat! Dit is natuurlijk een applicatie die bijna iedereen op zijn telefoon heeft staan. Je kan korte foto’s of filmpjes de wereld in sturen, die na enkele seconden weer verdwijnen. Ik leg jullie kort uit hoe je nog net iets meer uit je Snapchat kan halen!

Voordat je alle trucjes kan toepassen, moet je zorgen dat je Snapchat applicatie up-to-date is! Ga je naar instellingen en dan naar beheren, zorg dat het filters knopje aan staat!

Filters

Wanneer je een foto maakt en naar links of rechts swiped, zie je allerlei verschillende effecten. Je krijgt er dan een ander kleurtje overheen, of bijvoorbeeld een klok. Bij een filmpje kan je zelfs slow-motion of versneld afspelen.

Tip: Als je je loc640x960atievoorzieningen aan hebt staan en op een bekende plek loopt, heb je daar meestal ook een cool filter van!

Ook kan je  (voordat je een foto maakt) door je gezicht in te drukken op het scherm een scan maken van je gezicht. Zo weet snapchat hoe jouw gezicht beweegt en kan je nog allemaal gekke filters op je gezicht doen. Face-swap is hier bijvoorbeeld een functie van!

Tekst

Wanneer je op de letter ‘T’ klikt dan kan je een stukje typen voor over je foto’s heen. Druk je nog eens op de ‘T’ dan wordt hij groter. Wanneer er snel twee keer op de ‘T’ wordt geklikt, kan je de kleur van de tekst veranderen of te tekst groter en kleiner maken. Als je slechts een paar letters selecteert, zullen alleen deze van kleur veranderen.

Tekenen

Tekenen doe je door op het potloodje te klikken. Je kan ook met geheime kleuren tekenen. Als je een kleur vasthoudt en met je vinger naar de linkerkant van het scherm gaat, krijg je de kleur wit en als je dan ook nog eens naar beneden gaat, heb je zwart! Je kan hierdoor ook lichtere of donkere kleuren maken.

Stickers

Het plakkertje naast de ‘T’ geeft stickers weer. Je kunt er heel veel kiezen, maar wist je al dat als je ze indrukte op een locatie in je filmpje, de sticker zich vastmaakt aan die locatie. Zo kan je bijvoorbeeld een snor stickertje op je gezicht plakken en er gewoon een stukje mee lopen!

Foto’s uit je filmrol versturen

Door onder de foto knop te klikken op herinneringen, kan je oudere foto versturen via snapchat. Je hoeft de foto alleen maar in te drukken en dan kan je hem al versturen met het blauwe pijltje, of nog even bewerken natuurlijk!

Nieuws

Wist je ook dat jesnapchat-logo-178D29F75B-seeklogo.com het nieuws met deze app kan inzien, via het discover deel van Snapchat. Daar heb je keuze uit allerlei media, die elke dag nieuwe content voor jouw klaar hebben staan!

Live story

Naast je eigen verhaal, kan je foto’s en filmpjes ook uploaden naar een live verhaal, die de hele wereld kan zien. Je moet allereerst op het evenement zijn en je locatievoorzieningen aan hebben staan, daarna kan je uit allerlei filters kiezen die bij het evenement horen, om ze vervolgens aan het verhaal toe te voegen!

 

Follow me on Snapchat: irsmrlsx

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge