Follow:
Lifestyle

#TheMessyEffect

BRAINSTORMING BLOG. Beginnen met schrijven over een onderwerp waar je nog weinig vanaf weet is best moeilijk. Ik werd geïnspireerd door een filmpje van Cartia Mallan en Emme Mercury. Om deze blog te lezen zal je iets ruimer moeten gaan denken, stel je open voor het onderwerp!

The Messy effect

Emme en Cartia willen een beweging starten. Deze beweging zou de huidige wereld moeten veranderen. Kijk eens om je heen, want de wereld is kapot aan het gaan. Je ziet het misschien niet in het eerste opzicht.

De wereld van nu. 

Al vanaf kinds af aan hebben we meningen van andere mensen aangeleerd. Alles wat je verteld wordt, beïnvloed jouw persoonlijkheid. Mij is bijvoorbeeld verteld dat ik in Nederland woon en nu moet ik mij aan de Nederlandse regels houden. Maar wat als ik me nou niet aan deze regels wil houden. Ik ben een vrij mens, en ik ben evenveel mens als de mensen die meer macht hebben dan mij. Waarom mogen deze mensen zeggen wat ze willen, maar ik niet. Ik probeer niet te zeggen dat regels slecht zijn, anders zou er geen orde in de wereld zijn. Ik probeer te zeggen dat negativiteit slecht is. Wanneer iemand je verteld dat je iets niet goed doet, vraag jezelf dan af waarom dat zo is, want wie heeft verzonnen dat dit niet goed is? Wie op deze wereld bepaalt wat de juiste manier van gedragen is? Wij doen dat allemaal. Iedereen beïnvloed elkaar. Negativiteit neemt onze wereld over. Je leest in de kranten nooit meer iets positief, omdat de negativiteit de wereld overneemt. Waarom laten we negativiteit ons zo beïnvloeden. Waarom werd mij op school verteld dat ik er niet bij hoorde, waarom was ik niet goed genoeg? Onze maatschappij bepaalt dit en wij vormen deze maatschappij. Wij, iedereen bij elkaar.

Positief zijna346fccc779525545af64d3c13e78688

Daardoor is The Messy effect ontstaan. Het negatieve moet de wereld uit gewerkt worden, want waarom zou je leven laten leiden door negatieve invloeden. Laat iemand je niet vertellen hoe je moet leven, dat bepaal jij! Ga de wijde wereld in en doe wat je leuk vindt! Wees jezelf en vraag je nooit meer af wat de gevolgen zijn van jouw daden. Gaan mensen me hierna nog wel normaal kunnen aankijken? Wie maakt het wat uit of ze je nog aankijken. Jij bent de enige die met jezelf moet leven. Wees jezelf en heb respect voor elke andere ziel die erop aarde rondloopt. Kleineer geen mensen op basis van hoe ze zijn. Blokkeer alle negatieve energie van buiten af! Want iedereen die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent, heeft dit samen met de maatschappij bedacht! Jij hoort zelf ook bij deze maatschappij, dus verander er wat aan! Breng alleen nog maar positiviteit de wereld in! Want jij kan een even grote verandering maken als de mensen die negativiteit verspreiden, zij zijn evenveel mens als jou! Onze generatie heeft de kracht om de wereld te veranderen.

The meaning of life, is to get life a meaning!

Wees jezelftumblr_o8bly6KaK51tj1775o1_500

Elke ziel op aarde is prachtig en kan mij heel diep raken. Waar heb ik het aan te danken om te leven en om mezelf te zijn? Soms realiseer je je gewoon niet hoe bijzonder het leven is. Je hebt er maar één, dus besteedt deze tijd op aarde goed. Besteed geen tijd aan negatieve uitspraken en vervelende situaties. Zie elk moment als een kostbaar moment.  Wanneer jij deze planeet gaat verlaten, wees dan trots op de keuzes die je gemaakt hebt. Je bent hier hopelijk niet op de aarde gekomen om geld te verdienen, of om een kennis te vertellen dat ze zich altijd zo raar kleden. Deel je liefde met anderen, dat maakt mij bijvoorbeeld heel gelukkig. Vertel dat meisje op school eens hoe geweldig je het vind, dat ze altijd zo haarzelf is gebleven! Mensen kleineren maakt jou niet cool, en maakt je niet trots op jezelf..

Wanneer jij niemand beoordeelt, zal uiteindelijk niemand jouw beoordelen!

Ik moedig iedereen aan #themessyeffect eens op te zoeken op het internet en mensen te vinden die er net zo over na denken als mij! Laat al je negatieve gedachtes en ingebrachte meningen achter je! Jij maakt het verschil. Society can change! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge