Follow:
Favorites

Mei 2016 Favorieten

Met een klein beetje haast een blogpost online zetten? Dat kan ik! Vandaag ga ik namelijk naar Amsterdam open air en ik was vergeten mijn wekker eerder te zetten. Gelukkig had ik mijn blog al bijna af:

Beauty

Aangezien ik deze maand helemaal geen foundation heb gedragen, is mijn favoriete Beauty product in ieder geval géén foundation! Ik had altijd een matterende foundation, maar nu moest ik iets anders zoeken om te zorgen dat ik niet zou gaan glimmen. Ik ben toen maar met een make-up trend mee gaan doen, namelijk baking! Bij baking leg je een dikke laag translucent powder op de plekken die je de hele dag mooi wilt houden! Ik plaats het poeder dan vooral in mijn T-zone. De dikke laag witte poeder laat ik dan ongeveer 5 minuten op mijn hoofd zitten. Daarna veeg ik de poeder weer weg! Zo blijft mijn huid heel erg lang mat!o-BAKING-MAKEUP-facebook

Muziek

Heel moeilijk om te bedenken wat je leukste liedjes waren deze maand, als je maar één favoriet heb! Die hebben jullie kunnen horen in het filmpje van 909.

hasil-foto-lomo-fisheyeDing

Ik moest lang nadenken toen ik mezelf afvroeg wat mijn favoriete ding was deze maand! Mijn favoriete ding van deze maand heb ik namelijk al een tijdje, maar nu pas in gebruik! Namelijk een fish eye lens voor op je telefoon! Je kan de leukste foto’s ermee maken, zeker voor op snapchat. Die van mij was van de Hema!

Kleding

Mijn boyfriend jeans lag al een tijdje in de kast. In deze jeans zitten namelijk behoorlijk wat gaten, wat met het koude weer niet zo fijn is. Nu de zon weer eens te voren kwam, kon ik mijn boyfriend jeans weer aan. Wat is hij toch leuk!

Eten/Drinken

Deze maand heb ik super veel bagels gegeten! De lekkerste was een kaneel rozijn bagel, met naturel creamcheese! Eigenlijk vind ik alle bagels lekker, maar als ik er dan toch een moest kiezen is het deze. Het is een super simpele Bagel, maar heel lekker! Je kan deze bagel bijvoorbeeld halen bij de Bagels & Beans in Hoofddorp, waar ik werk!

Mijn Favoriete drankje was Gin – tonic!

Persoon

Mijn favoriete persoon was deze maand mijn beste vriendin Sam! Eigenlijk is ze altijd mijn favoriete persoon. Ze staat altijd voor me klaar wanneer ik haar nodig heb! We kunnen samen over alles lachen, omdat we hetzelfde grappig vinden. Ze is ook echt hartstikke knap, maar dat heeft ze zelf nooit door!  Kan nog wel uren doorgaan over mijn beste vriendin. Maar zou het niet leuker zijn als je dit over jouw eigen beste vriendin kon zeggen. Er is namelijk altijd tijd om je vriendin een lief berichtje te sturen! sam

Herinnering

Ik ben letterlijk verslaafd aan sushi! Nou had ik na een lange tijd eindelijk weer eens wat lekkere stukjes gegeten! Ik eet namelijk nog wel vis. Mijn vriend nam me mee uit eten in ons lievelings- restaurant: Nagoya! De sushi is daar super lekker. We hebben ons buikje rond gegeten en de week daarna hebben we zelf sushi gemaakt! Verslaafd dus!

Place to be

Deze maand heb ik nog even hard mijn best gedaan om wat zakcentjes te verdienen voor deze zomer, dus op veel plekken ben ik niet geweest helaas. Wél ben ik twee keer in het Amsterdamse bos geweest, toen het zonnig was! De natuur maakt me zo blij. Je kan naar de geitenboerderij of gaan kanoën, en soms is er zelfs een festival zoals 909!

Stiekem speel ik vals want vorige maand was mijn place to be ook al in het Amsterdamse bos.

 

Kennen jullie nog leuke liedjes waarmee ik mijn lijstje aan kan vullen?♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge