Follow:
Favorites

Favorieten van April 2016

Follow my blog with Bloglovin
Het einde van de maand April is aangebroken, dat betekent dat ik mijn favorieten van deze maand weer aan jullie zal vertellen! Ik heb deze maand erg veel gewerkt om nog wat zakcentjes bij te verdienen voor de feestjes van deze zomer, maar ondertussen had ik wel mijn voorkeur voor een aantal producten!

Beauty

In mijn Favorieten van Maart heb je kunnen lezen over een serum van l’Oreal! Deze maand is dit serum helaas op gegaan en heb ik een ander serum gekocht. Ik kocht het serum van the Body shop. Ze hebben een huidverzorginglijn die veel Tea Tree oil bevat, deze zou goed moeten zijn voor een vette huid met onzuiverheden. Tegen mijn vette huid helpt het heel goed, wat geen ander product eerder kon! Mijn make-up blijft de hele dag zitten! Tegen puistjes heb ik het nog niet heel erg zien werken, misschien komt dat nog.IMG_0994

Muziek

Ik heb deze maand weinig nieuwe muziek opgezocht. Mijn oude muziek hield me nog erg tevreden!

Ding

chokerEen jaartje geleden was ik helemaal gek van choker kettingen. Dat zijn kleine kettinkjes die best strak langs je nek lopen. Ik had zelf een aantal zwarte chokers die ik erg veel droeg. Op een gegeven moment was ik ze zat, omdat ze toch niet helemaal comfortabel zaten en ik wilde niet te veel zwart meer dragen. Totdat ik deze maand mijn choker weer is om had gedaan. Ik was er weer helemaal gek op! Op de site van Forever 21 heb ik zelfs gelijk een nieuwe besteld. Welcome back!

Kleding

Samen met mijn choker ketting, heb ik bij Forever 21 ook nog een andere vondst gedaan! Namelijk allemaal shirts met wijd uitlopende mouwen. Deze mouwen zijn weer helemaal terug in de mode, vooral op festivals zie ik ze veel. Ik wilde al een tijdje zo’n shirt gaan kopen, maar kon de juiste maar niet vinden. Gelukkig had Forever 21 er genoeg! Ik kocht uiteindelijk deze:shirt forever 21

Eten/Drinken

Mijn Favoriete drinken van deze maand was denk ik water. Water is namelijk het beste wat je kan drinken! En dat vergeet ik soms. Ik drink de hele dag door water en één keer op een dag iets anders!

Sinds deze maand ben ik heel erg gaan letten op het eten van vlees. Ik wil namelijk zo min mogelijk vlees eten, omdat ik echt een dierenvriend ben. Alle dieren zijn gelijk. Waarom mogen katten en honden wel leven, maar kippen en varkens niet? Daarom was elk gerecht wat geen vlees bevatte mijn favoriet deze maand!

MIKAAAPersoon

Deze maand werd ik alweer geïnspireerd door een Youtuber, namelijk Mika Francis! Op haar kanaal heeft ze het vaak over self-love (Liefde voor jezelf). Ze leert me dingen over het leven, wat ik soms heel erg nodig heb! Met haar video’s neemt ze je mee op haar reis. Wanneer je je even niet goed voelt over jezelf, helpen de filmpjes van Mika je er weer boven op te komen!

Herinnering

Deze maand heb ik voor het eerst auto gereden! Het was super spannend om in een andere auto te stappen, gelukkig zat mijn mama steeds naast me. Totdat ik plots vergeten was mijn ov-chipkaart op te laden en de auto wel moest pakken naar mijn werk! Met knikkende knieën stapte ik in de auto. Ik herhaalde alle stappen, gordel om, ruitenwisser staat niet aan, handrem eraf. Met gemak reed ik naar Hoofddorp! De auto was nog heel, en ik had mooi geparkeerd op een gratis plekje. Stiekem gaf ik mezelf een schouderklopje.

Place to be

img_0672Begin april begonnen vlakbij mijn huis (in het Amsterdamse Bos) de bloemen van de Japanse Bloesems te bloeien! Deze bloeien maar twee weken in het jaar, dus dat is best een bijzonder moment. Iedereen zetten foto’s online. Bloesems zijn ook zo mooi! Helaas kwam ik er zelf iets te laat om van het uitzicht te genieten. Volgend jaar beter!

 

Wat houdt jou op de been in een maand waarin je hard werkt?♥

 

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Lazio

    I would like this!!!

    16 september 2016 at 02:45
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge