Follow:
Beauty Fashion

Koningsdag Look

Het is alweer bijna Koningsdag! De dag waarop we het leven van koning Willem-Alexander vieren. Iedereen gaat de straten op en viert feest! Met je oranje outfit en vlaggetjes op je wang gesmeerd, ga je de dag tegemoet. Om toch nog iets te verschillen van de rest, heb ik aan de Koningsdag look mijn eigen draai gegeven!

Kleding

Ik laat dit jaar mijn oranje shirt en sjaal die ik al drie jaar heb in de kast hangen. Afgelopen jaar is de bruin-oranje kleur helemaal hip! Je vindt de kleur in bijna elke winkel. Het is iets anders dan het fel oranje. Ik ben er gek op! Bij de New Yorker heb ik een simpel hemdje gekocht, die te combineren is met elke broek. brown-background-1440541679kw3

IMG_0842Oranje stipjes

Ik heb ook een leuke manier gevonden om toch de kleuren van Nederland te schminken. Je doet van tevoren al je make-up en daarna kan het schminken beginnen! Bij veel winkels kan je op het moment goedkope schmink halen in de kleuren van Nederland. Ik begin met deze look door twee oranje stippen te zetten, eentje direct onder mijn ooglid en een in mijn ooghoek. Dit zorgt ervoor dat je ogen opvallen.

Na de stippen heb je nog zoveel meer opties, twee daarvan laat ik jullie zien!

IMG_0846

Look 1 heeft meer kleuren van de Nederlandse vlag! Naast elk oog staan 3 strepen, rood boven, wit in het midden en blauw onderaan. Tussen die strepen staan weer kleine oranje streepjes! Een super makkelijke look dus! Zelf thuis kan je ook creatiever zijn met de strepen, alles is mogelijk!
IMG_0855

IMG_0862Look 2 lijkt een klein beetje op mijn look van vorig jaar, die jullie misschien hebben gezien in mijn vorige blog of op de pagina over mij! Ik begin met een soort oranje diamantje in het midden van mijn voorhoofd. Vanaf het diamantje zet ik steeds een stipje meer naar de linker- en rechterkant van mijn hoofd. Ik volg hierbij de vorm van mijn wenkbrauw. Het laatste stipje zet ik iets naast mijn oog, zo laat ik het lijken alsof de stippen onder mijn oog ook bij het rijtje horen! Je kunt hier stoppen, maar ik ben nog verder gegaan met het zetten van 2 strepen naast mijn ogen en van mijn neus naar mijn kin! En weer kan je hier allemaal variaties mee maken!

Welke Koningsdag look was jouw favoriet?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge