Follow:
Favorites

Favorieten van Maart 2016

Vandaag heb ik weer een nieuwe blog voor jullie online staan! deze gaat over de afgelopen maand. Ik heb voor jullie mijn favoriete beauty product, liedjes, item, kledingstuk, eten en drinken, persoon, herinnering en place to be! Veel leesplezier!

Beauty

img_9381goedL’Oreal Paris Corrigerend Serum Skin Perfection is mijn favoriete beauty product van deze maand! Vroeger hielp dit serum mij met mijn jeugdpuistjes. Het verkleint namelijk je poriën, waardoor je minder kans heb dat er viezigheid in je huid komt. Deze maand begon ik hem weer te gebruiken! Ik probeer steeds minder foundations en BB-creams te gebruiken. Ik wil daarbij wel een mooi huidje hebben, en dit serum helpt er echt bij! Ik gebruik hem als dag en nacht creme. Mijn huidje was nog nooit zo zacht geweest. Hij is verkrijgbaar bij bijna alle drogerijen

Muziek

Ik begon deze maand de Indie muziek genre op soundcloud steeds meer te waarderen. Maar deze liedjes waren toch echt de drie leukste! Ik kan ook zo genieten van deze vocals
1. Fever Ray – Triangle Walks (Tora Vinter Remix)
2. Flume – Never be like you ft. kai
3. Dua Lipa – Be the onekaleidoscopeglasses-lens-2_grande_1_

Ding

Mijn favoriete ‘ding’ van deze maand is zonder twijfel mijn nieuwe kaleidoscope bril! Een bril met glazen als een caleidoscoop. de beelden die je ermee te zien krijgt zijn geweldig! Ik ga jullie er nog niet veel over vertellen, want ik heb binnenkort een volledig review erover online staan.

Kledingg1800618_joanna_12.01.15_mc_689617

Na lang zoeken heb ik toch eindelijk een leuk jas gevonden! Deze jas draag ik in het voorjaar, omdat hij een lekker warm nep bont heeft aan de binnenkant! Hij valt oversized en is super stoer. Ik twijfelde eerst tussen deze en een bomberjack. Ik had uiteindelijk het bomberjack gekocht in een wijnrode kleur, maar toen in hem binnenkreeg was hij veel te groot, en ik had al de kleinste maat! Miskoop! Toen heb ik zo snel mogelijk dit spijkerjasje gehaald. Ik ben sindsdien helemaal verliefd. En ik krijg er veel complimenten over! gekocht bij Missguided, alleen hij ging snel na mijn aankoop uit de verkoop..

Eten/Drinken

Mijn favoriete drinken deze maand is eigenlijk een winter drankje. Bevat geen alcohol maar wel veel chocolade? Dan heb ik het natuurlijk over die chocolademelk die je zelf mag maken met melk en smelt chocolade! Echt een aanrader! Ik drink dit heerlijke drankje bijna elke dag bij de Bagels & Beans, oeps!

Mijn favoriete eten deze maand is dan denk ik een salade met warme geitenkaas. Niet waar iedereen van houdt. Ik kon geitenkaas eerst ook niet uitstaan, die geur alleen al! Maar sinds deze maand heb ik daar steeds meer waardering voor gaan hebben. Best wel gek! (Recept)

c7ebe9cb205dcad5a56a4335025288e8Persoon

De persoon die deze maand het meeste indruk op mij heeft achtergelaten is Cartia Mallan. Cartia is een Youtuber uit Australie die de mooiste filmpjes kan maken! Ik krijg zoveel inspiratie en rust als ik naar haar creaties kijk! Bekijk hier haar kanaal.

 

HerinneringIMG_0423

omdat mijn verjaardags-feestje afgelast werd dit jaar, helaas op mijn 18e verjaardag, zijn we naar Thuishaven geweest! Ik had op Facebook een bericht geplaatst om te vragen wie er mee ging, met helaas geen reacties. Toen ben ik met een paar vrienden heen gegaan. Ik was erg verbaast toen daar toen toch nog zo’n 30 andere vrienden en collega’s van me waren! Zo had iIMG_0496k toch nog een beetje mijn verjaardag gevierd

Place to be

De place to be van deze maand was denk ik toch de Hortus botanische tuin in Amsterdam! Ik was er nog nooit geweest. Maar nu ik er een keer langs ben gegaan, wil ik weer terug. De planten in de tuin zijn zo mooi en geven rust. Ook een mooie plek om foto’s te maken!

 

 

Wat waren jouw favorieten?♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge